Constructorul creativ

Poieni Suceava - 14 septembrie 2015

Comunicat tip General in Internet

Potrivit analizelor comportamentale, inca de la cea mai frageda varsta baietii sunt atrasi de jucariile cu care pot sa construiasca si sa creeze diferite jucarii pe care le folosesc ulterior in joaca alaturi de alti copii sau chiar se joaca singuri

Constructorul creativ

. Pentru a achizitiona o jucarie potrivita pentru un baietel de 3-8 ani, va sugeram sa alegeti jocurile tip lego. Acestea au cateva calitati speciale, dintre care enumeram: calitatea materialelor din care sunt realizate, coloritul viu si atractiv si mai presus de toate, rezistenta la socurile mecanice. Daca doriti sa achizitionati asemenea jucarii care solicita ingeniozitatea si indemanarea baietilor inca de la varste fragede, va sugeram sa accesati nichiduta.ro. Aici veti descoperi o gama variata de jucarii ce se adreseaza baieteilor cu varste de 3-8 ani si care, prin ingeniozitatea conceptiei le dezvolta o serie de abilitati necesare in activitatea de tip social in viitor.

            Pentru a va ajuta in alegerea unei jucarii adecvate pentru baieti cu aceste varste, va prezentam succinct cateva tipuri de jocuri lego cu care acestia se pot juca atat in interior cat si in spatiul liber al curtilor sau gradinilor in perioada de vara. Vom incepe cu jocurile lego potrivite varstei de peste 4-5 ani, dintre care amintim “Casa familiei” compusa din numeroase elemente cu dimensiuni mai mici sau mai mari, cu ajutorul carora cei mici pot realiza diverse elemente asemanatoare celor din mediul inconjurator: case, pomi, gard, etc. Daca vor utiliza toate piesele, personalizate prin culoarea adecvata realizarii unui anumit element, vor reusi sa construiasca o casuta cu 3 etaje accesorizata cu curte si gradina. Masinuta familiei poate fi realizata din elemente lego, dar pentru ca se poate deplasa datorita rotilor mobile va reprezenta o adevarata incantare pentru baieti.

            Un alt joc tip lego cu care pot ansambla si reansambla elementele cu scopul obtinerii unor figuri 3D foarte interesante, este “Coliba de munte”. Si in acest joc, ce se adreseaza baietilor de peste 5 ani, le este pusa la incercare creativitatea si indemanarea in ansamblarea diferitelor elemente cu scopul obtinerii unei case cu etaj, sau a altor elemente ce se pot realiza din piese de una sau mai multe culori.

            Varianta jocului lego “Casuta din copac” permite ansamblarea elementelor in scopul obtinerii unei casute amplasate peste un copac, poate fi realizata din aceleasi elemente o casa pe pamant si un sopron, sau alte variante ingenioase pe care le poate descoperi copilul jucandu-se singur sau in compania unui adult sau a unor prieteni. Accesoriile cu care este dotat jocul permite realizarea unor jocuri de rol prin care se dezvolta si comunicarea, colaborarea cu ceilalti, exprimarea unor sentimente vis-a-vis de lumea in care copilul traieste.

            Daca baietelul dvs sau cel caruia doriti sa-i oferiti posibilitatea de a compune din lego propria masina cu care apoi se poate juca in voie pe pardoseala camerei sau pe terasa, va sugeram sa alegeti una dintre variantele: ”Masina sport”, “Masina sport de autostrada”, “Expresul de Smarald” sau “Mini camionul de pompieri”. Aceste jucarii dupa ce sunt construite prezinta siguranta in joaca unui baietel, sunt rezistente si pot fi manevrate simplu datorita rotilor mobile cu care sunt accesorizate.

            Pentru baieteii cu varste de 2-5 ani, va recomandam jucariile lego cu elemente mai mari, viu colorate, rezistente, cu care se pot juca in aer liber sau in casa. Dintre acestea va sugeram jucariile: ”Supermasina de curse”, “Mini masina sport”, “Robot care se transforma” si multe alte jucarii ce pot fi achizitionate on line de pe nichiduta.ro. Fiecare jucarie este insotita de imagine sugestiva si informatii complexe asupra modului de utilizare, varsta careia i se adreseaza si pret. Comenzile sunt livrate prin curier oriunde in tara dupa 2-3 zile de la procesarea comenzii, iar plata se face la primirea coletului.

            Rezistente si frumoase, jucariile lego sunt o adevarata incantare pentru baieti, iar jocul cu aceste tipuri de jucarii ii va captiva pentru foarte mult timp. Incercati sa alegeti jucarii adecvate varstei pentru a le stimula creativitatea si interesul pentru activitati utile.