Copilul la volan?

BUCURESTI - 3 iunie 2014

Comunicat tip General in Retail

Aceasta este o intrebare la care multi dintre cititori poate vor raspunde cu un categoric “NU!”.

Copilul la volan?

Cu toate acestea, este posibil in cazul in care conduce o masinuta electrica de jucarie. Copiii sunt fascinati de masini, de plimbarea impreuna cu parintii in autoturisme de orice fel, dar daca ar avea o masinuta pe care sa o conduca singuri, incantarea acestora nu ar avea margini.

Creatorii de jucarii pentru copii au gandit si realizat masinute electrice cu care copiii de peste 4-5 ani sa se deplaseze in spatii adecvate, insotiti de adulti. Aceste masinute, pe care le puteti vizualiza si achizitiona si on line de pe site-ul www.nichiduta.ro sunt realizare pe structura metalica. Rezistenta lor la socuri mecanice este mare, iar confortul pe care il ofera copilului este generat de designul ergonomic, aderenta rotilor la orice tip de sol si faptul ca viteza de deplasare este redusa. Aceste jucarii functioneaza pe baza de acumulator 6V 4AH si se deplaseaza cu o viteza de 3-4km/h. In functie de modelul ales, masinutele electrice sunt propulsate de unul sau doua motoare, iar durata de functionare continua este de 1,5ore. Maneta atasata volanului permite mersul inainte si inapoi, iar volanul asigura deplasarea in conditii optime in directia dorita. Scaunul ergonomic garanteaza o pozitie corecta a spatelui copilului pe timpul deplasarii, astfel incat chiar utilizarea zilnica a jucariei nu genereaza deformarea coloanei vertebrale a acestuia. Fiecare dintre masinutele electrice comercializate sunt dotate cu telecomanda ce poate fi actionata de adult de la 1-2m distanta. Controlul asupra directiei si vitezei de deplasare poate fi aleasa de adult in cazul in care copilul oboseste sau adultul prefera o alta directie de deplasare.

Daca accesati nichiduta.ro puteti vizualiza o gama variata de modele de masinute electrice pentru copii, care ca design se aseamana cu masinile adevarate. Designul acestora si accesoriile din dotare difera de la model la model, dar dvs aveti posibilitatea de a alege culoarea si tipul de masinuta potrivit varstei si sexului copilului. Comenzile se fac on line la orice ora, iar livrarea se face prin curier. Plata produsului poate fi realizata casch la primirea coletului. Pentru a va ajuta in alegerea masinutei electrice potrivite dorintelor copilului sau ale dvs va sugeram cateva modele: “Masinuta electrica Moni”, “Masinuta electrica Mercedes Benz” in doua variante coloristice, alb, rosu sau negru, “Masinuta electrica Formula 1”, Masinuta electrica ZP5069” sau “Masinuta electrica BMV”.

Aceste jucarii ingenioase se adreseaza atat fetitelor cat si baietilor cu varste de peste 4 ani, iar modelele realizate sunt replici reusite ale masinutelor de orice tip: de epoca, moderne, de viteza. Oferind un asemenea cadou copilului il puneti in situatia de a lua decizii, de a-si dezvolta abilitatile de manevrare a obiectelor si de a pastra directia de mers in diferite conditii de sol. Odata achizitionata, aceasta jucarie se poate utiliza timp indelungat, incepand din primavara pana toamna tarziu. Datorita materialelor folosite de producatori, vopseaua este rezistenta la factorii de mediu si la escoriatii si nu se deformeaza la socuri mecanice.