De ce sa alegeti un carucior 2 in 1?

BUCURESTI - 12 iulie 2016

Comunicat tip General in Retail

Fie ca sunteti tineri parinti sau daca doriti sa faceti un cadou util unei familii care are sau asteapta un beleus, trebuie sa va ganditi ca un carucior este de real folos pentru familie.

Carucioarele existente pe piata sunt foarte diferite, atat prin acccesoriile ce le compun, cat si prin forma si culoare. Investitia intr-un carucior trebuie riguros gandita, deoarece este bine daca acesta poate fi folosit timp indelungat de catre copil si in mai multe scopuri.

            Unul dintre modelele de carucioare de succes este modelul de carucior 2 in 1 deoarece asigura o utilizare indelungata a acestuia, poate fi folosit ca patut pentru bebelus in primele 3-4 luni de viata si ulterior ca mijloc de deplasare in aer liber, chiar daca juniorul va implini 3-4 ani. Este lesne de observat ca un asemenea carucior poate fi utilizat zilnic, indiferent de anotimp si vreme, deoarece poate fi utilizat in interiorul locuintei sau inafara acesteia.

                Pentru a va putea orienta in alegerea unui carucior 2 in 1 va sugeram cateva modele ce se afla in topul preferintelor clientilor. Dintre acestea este caruciorul ” Kerttu Tiger OX” care prin colorit se adreseaza in special baietilor. Acest tip de carucior are structura din metal vopsit in camp electrostatic, cu suspensii pe cele patru roti si manerul reversibil si reglabil pe inaltime. Landoul are dimensiuni standard, nu este prevazut cu saltea, dar are cateva accesorii specifice: copertina rabatabola si retractabila, saculet calduros pentru picioare ce poate fi utilizat in landou dar si in partea sport a caruciorului, cos de cumparaturi spatios si rezistent in partea inferioara, gentuta mentru accesoriile bebelusului, husa de ploaie si vant. Partea sport a caruciorului are spatar rabatabil in 3 pozitii, suport pentru picioare reglabil, centura de siguranta cu prindere in 5 puncte. Deplasarea se face cu usurinta pe orice tip de teren datorita rotilor povotante, cu sistem de franare pe toate rotile rezistente. Fiabilitatea acestui tip de carucior rezida si din posibilitatea de transformare din carucior tip landou in carucior sport, posibilitatea de pliere a ansamblului si a demontarii rotilor. Un alt model de carucior 2 in 1 adecvat de asta data fetitelor prin coloritul huselor este caruciorul „Kerttu Street”. Are in dotare aceleasi elemente componente. Dotarile acestui tip de carucior au in componenta: suspensii reglabile in doua trepte, sistem centralizat de franare cu pedala, landoul are functie de leganare daca este amplasat pe podea si picioaruse de sprijin pentru acesta, cupola detasabila cu geam pentru ca bebelusul sa poata fi urmarit de adult.

            Din aceeasi categorie de carucioare mentionam modelele: „Carucior 2 in 1 Zipp” in combinatie cromatica maro si bej, „Carucior 2 in 1 Bebetto Vulcano” realizat in combinatie coloristica de griuri, „Carucior 2 in 1 Cangaro Lea Galben” si multe alte modele.

            Designul acestor carucioare este elegant, modern, usor de utilizat si in spatii inguste, cu posibilitate de depozitare si transport in spatii mici sau in mana, datorita posibilitatii de demontare a rotilor si de pliere a elementelor componente. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/solution-srl/de-ce-sa-alegeti-un-carucior-2-in-1