Distractie la inaltime saniute pe nichiduta.ro

BUCURESTI - 15 ianuarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

In anotimpul alb cea mai mare parte dintre tineri prefera distractia in zonele de munte. Acolo au prilejul sa petreaca mult timp in aer liber, sa se distreze in fel si chip, sa adune amintiri si sa alunece pe zapada.

Statiunile montane te provoaca la noi incercari de a cobora partii mai joase sau mai inalte cu viteze ametitoare ce starneste adrenalina. Printre cei care deja isi pregatesc mici escapade montane sau sejururi de cateva zile la munte in iarna ce indata bate la usa, sunt si persoane ce prefera sa aiba echipamentul adecvat sporturilor de iarna. Un accesoriu de nelipsit este saniuta, care aflandu-se printre bagaje iti ofera sansa de a fructifica orice moment pentru a aluneca pe partie. Pentru acestia si multi altii care inca sunt nedecisi asupra vacantei de iarna, le oferim cateva informatii asupra unor modele de sanii ce pot fi achizitionate on line si care ii vor insoti multi ani in voiajele hibernale.

            Aceste saniute sunt realizate cu tehnologii modern, sunt rezistente la impact si aluneca vertiginos pe partiile cu zapada afanata sau batatorita. Ele pot fi achizitionate din magazine sau prin comenzi on line cu livrare la domiciliu.

            Una dintre cele mai revolutionare saniute ale momentului este “Sania gonflabila Speed Flash 1”. Acest model de saniuta este o adevarata provocare pentru initiatii in conducerea saniutei si te va transforma instantaneu in vedeta partiei. Forma sa aerodinamica, coloritul interesant si faptul ca o poti transporta intr-o sacosa mica, sunt cateva elemente provocatoare pentru multe persoane. Se umfla cu ajutorul unei pompe pentru roti si poate fi utilizata ori de cate ori doriti. Materialul sau rezistent permite alunecari in siguranta, iar manerele cu care este accesorizata raspund nevoii de stabilitate si siguranta in alunecare. Virajele se realizeaza prin schimbarea centrului de greutate al corpului si poate fi utilizata in mod clasic sau fiind pozitionat pe burta. Se recomanda utilizarea cu casca de protectie.

            Un alt model de sanie ce se adreseaza cunoscatorilor si celor dornici de senzatii tari este „Sania Alpen Gaudi Bike”. Designul acesteia se aseamana mai degraba cu sanie de curse ce poate fi utilizata de o singura persoana, buna cunoscatoare a manevrelor de alunecare, virare si franare a saniutei. Suportul pentru sezuta este ca o sa confortabila, iar alunecarea se face cu cele trei tapli de schiuri amplasate in triunghi. Talpa frontala permite selectarea directiei de alunecare cu ajutorul unui volan si a unei tije din otel. Cadrul rezistent si sistemul de franare in siguranta ce declanseaza un resort in cazul caderilor accidentale sunt reprezentative in ceea ce priveste siguranta utilizatorului. Saniuta are elementele detasabile astfel incat sa poata fi cu usurinta transportata in bagaje sau in portbagajul masinii. Ansamblarea si dezansamblare sunt usor de realizat, insa intregul amsamblu prezinta siguranta si precizie in alunecare. In partea din fata are suport pentru picioare astfel incat pozitia sa fie comoda in timpul alunecarii. Fiind usoara, se manevreaza cu usurinta in conditiile tractarii pe partie sau a transportului cu telescaunul. Poate fi utilizata si pe zapada afanata si pe zapada batatorita.

            Utilizand asemenea sanii, distractia va fi la inaltime, la propriu si la figurat!