Jucaria perfecta-sfaturi de la nichiduta.ro

BUCURESTI - 2 octombrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Alegerea jucariei potrivite pentru un copil se face in functie de mai multe aracteristici pe care le au in vedere adultii, parinti, bunici sau alte persoane.

Un aspect esential il reprezinta alegerea unei jucarii accesibile nivelului de varsta al celui care o va folosi. Un alt argument ar fi acela al posibilitatii de utilizare pentru un timp mai indelungat sau in diferite locuri, indiferent de anotimp. Pentru multi adulti o componenta importanta o reprezinta tipul de jucarie, cu care cel mic sa se evidentieze in randul celorlalti copii sau cunoscuti. Iata ca sunt trei elemente importante, pe langa multe altele, fireste, de care trebuie sa tinem seama in momentul in care cumparam o jucarie copilului. O jucarie deosebita prin aspect, tip si mod de utilizare, care indeplineste cu prisosinta cele trei caracteristici enumerate mai sus, este masinuta electrica pentru copii. In magazinele cu jucarii sau on line, aveti posibilitatea de a alege modelul dorit, adecvat varstei copilului dvs. indiferent de locatia in care aveti domiciliul: urban sau rural.

Va prezentam cateva modele de masinute electrice pentru copii, ce vor constitui cu siguranta o alegere de succes. Unul dintre modele este “Masinuta electrica cu telecomanda A198” realizata in varianta coloristica gri sau negru. Acest model este perfect pentru a fi utilizat in conditii de maxima siguranta de unul sau doi copii, concomitent, cu conditia ca greutatea insumata a copiilor sa nu depaseasca 40 kg. Jucaria are un design deosebit, portierele se deschid de ambele parti, permitand accesul in interior cu usurinta. Scaunele capitionate cu materiale rezistente, asigura un spatiu generos si pozitia ergonomica a spatelui in timpul deplasarii cu masinuta. Rotile late cu banda de cauciuc natural au aderenta maxima pe orice tip de teren. Deplasarea se realizeaza fie cu telecomanda manevrata de parinti daca cel mic are varsta de 2 ani, fie cu ajutorul pedalei de acceleratie accesata de cel mic. Directia de mers se stabileste din telecomanda sau cu ajutorul volanului accesorizat cu butoane pentru claxon si muzica. Acumulatorul reincarcabil permite utilizarea continua timp de 1,5 ore, iar puterea individuala a motoarelor este de 25W si dezvolta o viteza maxima de deplasare de 5,5 km/h.

Daca preferati o masinuta electrica ce poate fi utilizata de un singur copil, puteti alege unul dintre modelele: „Masinuta electrica Chipolino Police white”, Masina electrica cu telecomanda B18A”, „ Masinuta Looney Tunes cu telecomanda” sau altele. Fiecare dintre aceste tipuri de masinute sunt personalizate prin forma, culoare si design. Ceea ce au in comun sunt cateva elemente esentiale: structura rezistenta, manevrarea cu telecomanda de catre parinti sau de catre copil cu volanul sau pedala de acceleratie, centurile de siguranta ajustabile pe lungime cu prindere in 3 puncte, pozitionarea ergonomica a spatarului, acumulatorul reincarcabil si rotile cu aderenta perfecta pe teren neted sau cu denivelari. Fiecare dintre masinutele la care am facut referire mai sus au maneta pentru deplasarea inapoi in siguranta, sau buton specific deplasarii in marsalier pe telecomanda.

Pe langa fericirea, incantarea copiilor in utilizarea acestei jucarii, se adauga  bucuria dvs.