Jucarii pentru apa si nisip

BUCURESTI - 26 august 2014

Comunicat tip General in Retail

Calirea organismului copiilor inca de la varsta de cateva luni se realizeaza prin plimbari sau joaca in aer liber. Pentru a face mai placuta si activa sederea copiilor in aer liber puteti amenaja in curtea casei, in gradina sau chiar pe o terasa un spatiu de joaca pentru apa si nisip. Copiilor le place mult sa se joace cu apa si cu nisipul, fie transferand apa dintr-un vas in altul, fie modeland nisipul umed in forme nastrusnice.

Jucarii pentru apa si nisip
 Incercati sa oferiti copiilor jucarii adecvate varstei, cu care sa petreaca in mod placut timpul in aer liber. Anotimpul calduros este un prilej de a le oferi motive de a sta in natura, de a se “rupe” de jocul pe calculator sau pe tableta.  

Nichiduta.ro

Pentru a le face jocul cat mai placut, creatorii de jucarii au gandit cateva jucarii si accesorii special realizate pentru a fi utilizate de copii cu varste de 10 luni- 6 ani cand se joaca in apa sau in nisip. Daca doriti sa vedeti cat de multe variante de jucarii de acest fel exista, puteti accesa www.nichiduta.ro si sa achizitionati prin comenzi on line mai multe jucarii si accesorii potrivite pentru deplasarea in concedii impreuna cu copiii sau pentru joaca in aer liber in apropierea casei sau in parcuri.

Va sugeram cateva variante de jucarii care, cu siguranta, vor starni interesul si aprecierea micilor modelatori cand le vor folosi. Puteti achizitiona forme pentru nisip individuale, cu dimensiuni generoase, potrivite manipularii de catre copiii mici, sau seturi de jucarii in forma de masinuta, de carucioare sau galetuse care se livreaza cu forme speciale pentru nisip sau unelte care vor oferi posibilitatea de a se juca ingenios cu apa si nisipul. Din categoria jucariilor livrate impreuna cu forme si unelte amintim cateva:”Galetusa cu cimentiera tub”, “Camion cu set nisip”, “Carucior cu set nisip” ,”Moara de nisip broasca testoasa” sau “Set jucarii de nisip Happy Friends Gowi” si multe altele pe care le puteti descoperi singuri accesand nichiduta .ro.

O jucarie ce se adreseaza copiilor peste 4 ani, este zmeul, cu care orice copil va petrece in aer liber timpul in mod placut. Inaltarea zmeului spre cer, ajutat de vant, ii va stimula copilului visele, il va determina sa se deplaseze pe plaja sau pe spatii cu iarba dezvoltandu-si abilitatile sportive.

Daca doriti sa-l invatati pe copil sa innoate inca de la cateva luni, un aspect laudabil pentru parinti, de altfel, puteti achizitiona diverse jucarii si accesorii gonflabile pentru jocul in apa. Din aceasta categorie mentionam: “Colacul innot bebelusi Bema” potrivit bebelusilor pe care vreti sa-i familiarizati cu apa. Prevazut cu centuri de siguranta, are un spatiu generos in care bebelusul este in siguranta. Cele 4 camere cu aer garanteaza siguranta bebelusului in ape linistite sau in cele cu valuri mici, iar plutirea pe apa il va bucura nespus. Acesta este primul pas pentru a-l determina sa ia contact cu apa in scopul invatarii miscarilor simple pentru innot. Firma “Bema” va propune cateva modele de aripioare pentru innot care se umfla si se aplica simplu pe bratele copilului. Dimensiunile generoase ale aripioarelor, calitatea superioara a plasticului rezistent din care sunt confectionate, il vor determina pe cel mic sa aiba incredere ca va pluti si concomitent va invata sa innoate. Colacul special pentru copii sau colacul pentru bebelusi si adulti sunt alte accesorii cu care copilul va dobandi incredere in contactul cu apa si va reusi sa invete sa innoate in apa.

Incercati sa oferiti copiilor jucarii adecvate varstei, cu care sa petreaca in mod placut timpul in aer liber. Anotimpul calduros este un prilej de a le oferi motive de a sta in natura, de a se “rupe” de jocul pe calculator sau pe tableta.