Landou sau carucior sport?

BUCURESTI - 15 martie 2016

Comunicat tip General in Internet

Cand trebuie sa alegeti una dintre variantele carucior sport sau carucior landou pentru un copil cu varsta de pana in 1,8-2 ani este de multe ori dificil.

Ambele variante sunt utile in situatii diferite. Pentru a evita o decizie gresita, va sugeram sa alegeti un carucior multifunctional care poate avea pe aceeasi structura rezistenta si landou, si carucior sport. Creatorii de carucioare destinate bebelusilor si copiilor cu varsta de pana in 2 ani au gandit numeroase vatiante, care mai de care mai fiabile, cu colorit atractiv, personalizat in functie de genul copilului pentru care este achizitionat, dar si cu o serie de accesorii utile care au rolul de a oferi confort atat copilului, cat si parintilor.

            Unul dintre modelele de carucioare multifunctionale de acest tip este ”Caruciorul 2 in 1 Bebetto Nico Plus” realizat in cinci variante coloristice. Designul elegant, materialele rezistente, conforme standardelor UE din care este confectionat, il recomanda pentru utilizare in orice situatie, in orice anotimp si utilizabil pe diferite tipuri de teren. Structura rezistenta, robusta si pliabila permite utilizarea caruciorului in varianta landou, dar si transformarea usoara a acestuia in carucior sport cu spatar ce poate fi inclinat in patru unghiuri. Rotile rezistente din partea din fata au inclusa functia de franare si sistem suplimentar de amortizare a socurilor mecanice generate de terenul accidentat. Suportul pentru bagaje generos, permite transportul acestora alaturi de accesoriile pentru bebelus. Copertina mare, saculetul pentru picioare, husa antiploaie, plasa antiinsecte, centurile de siguranta cu protectie pentru umeri cu prindere in 3 puncte, fac posibila utilizarea caruciorului sport pana cand copilul implineste 4 ani, iar bara de protectie este rabatabila. Acest model de carucior are ca accesoriu si un scaun auto pentru copiii cu greutate de pana in 13 kg dotat cu perna reductoare, centuri de siguranta si maner rabatabil pentru transportul im mana, daca mergeti cu cel mic la cumparaturi.

Mai multe modele gasiti pe nichiduta.ro/carucioare2in1

            Modelul de carucior „2 in 1 Kraft 6 Vanilla” are o nuanta delicata, ce se adreseaza in special fetitelor. Componentele ansamblului sunt: landou si carucior sport ce sunt individuale si se pot monta simplu pe structura robusta a sasiului, cu fata sau cu spatele in directia de deplasare. Materialele din care sunt realizate elementele componentelor sunt detasabile si lavabile, putandu-se pastra igiena acestora. Landoul este accesorizat cu salteluta cu duritatea potrivita evitarii deformarii coloanei vertebrale a bebelusului, iar in partea inferioara are un cos generos pentru cumparaturi sau alte accesorii pentru cel mic. Suportul pentru picioare din dotarea partii „sport” este reglabil, iar bara de protectie  rabatabila permite atasarea unor jucarii. Siguranta celui mic in cazul in care este plimbat in caruciorul sport este asigurata de centurile de siguranta reglabile si ajustabile cu prindere in 3 puncte. Aceasta componenta poate fi utilizata ca scoica pentru transportul bebelusului in mana sau in autoturismul personal. Fixarea pe bancheta din spate se realizeaza cu centurile de siguranta din dotarea masinii.

            Fireste ca sunt o gama variata de modele de carucioare multifunctionale ce pot fi achizitionate din magazine, sau on line.