Mobilier pentru copii de la nichiduta

BUCURESTI - 14 februarie 2014

Comunicat tip General in Internet

In categoria mobilierului destinat copiilor intra o gama diversificata de produse din care le alegeti pe cele potrivite dorintei Dvs. si spatiului destinat.

Amenajarea unei camere confortabile pentru copii este bine sa se realizeze inca de cand apar cei mici in familie. Astfel, ei vor avea un spatiu potrivit si se vor simti acceptati in familie.

Pentru amenajarea unei camere pentru copii cu mobilier adecvat puteti achizitiona patuturi realizate din plastic dur, pliabile sau din lemn, usor de montat si cu un design deosebit. Daca doriti mobilier pentru copii cu dubla functionalitate puteti alege una dintre variantele de birou patut, realizat din lemn, vopsit in culori pe baza de apa sau lemn natur. Acest obiect pe timp de zi deserveste copilul pentru a desfasura activitati de desen, scriere, citit sau joaca, iar detasandu-se placa mobila devine un pat confortabil din lemn.

Diversitatea modelelor de covoare realizate din acril, cu modele haioase sau cu elemente decorative frumoase va permite o amenajare interioara de succes. Formele si dimensiunile covoarelor destinate copiilor impodobesc interiorul si creeaza o atmosfera vesela. Puteti opta pentru covoare dreptunghiulare cu personaje din desene animate sau cele cu elemente florale, masini sau fluturi colorati. Aceste modele au dimensiuni cuprinse intre 160x230 sau 100x150 cm adecvate camerei. Grosimea texturii, 20mm si calitatatile antistatice garanteaza un confort termic si igienic celui mic. Puteti alege si covoare ovale sau rotunde cu texturi rezistente. In amenajarea unei camere pentru copiii mai mari puteti opta pentru o  masuta cu doua scaune in forma rotunda sau dreptunghiulara, realizata integral din lemn de esenta moale. Aceasta va deveni locul preferat de joaca si servirea mesei pentru cei mici sau un spatiu pentru jocurile creative. In acelasi context se incadreaza elementele de mobilier pentru copii ce constau in suporturi pentru jucarii, cu rafturi si sertare judicios compartimentate, sau fotolii gonflabile rezistente si comode. Pentru baieti un element special il reprezinta alegerea unui cort ce se amplaseaza in interior cu trei variante de deschidere. Acesta poate fi un spatiu ideal pentru joaca si odihna pentru copiii de peste trei ani.

Patuturile pentru copiii de peste patru ani realizate din lemn, sunt elemente de mobilier strict necesare pentru confort si odihna. Realizate din lemn de fag,vopsit alb sau natur, are tablia decorata cu elemente estetice cu o cromatica vesela, lateralele de la cap inaltate pentru a se evita alunecarea perinii, iar maginile inaltate pentru siguranta copilului in timpul somnului. Noptiera din acelasi material compune un mobilier elegant, iar marginile rotunjite ale elementelor exclude lovirea accidentala. Acest obiect de mobilier pentru copii se livreaza cu lenjerie de pat, realizata din material rezistent.

Pentru a-l deprinde pe copil cu ordinea, puteti achizitiona si amplasa in camera acestuia o cutie cu capac, incapatoare, realizata din carton ranforsat, cu elemente decorative multicolore. Aceasta poate reprezenta si o masuta de joaca pentru copiii cu varste de 2-4 ani. Acest obiect de mobilier devine practic si util chiar si cand copilul inainteaza in varsta, reprezentand un excelent loc de depozitare pentru jucarii, haine sau alte obiecte necesare.

Sursa http://www.nichiduta.ro/categoria-4/masa-si-odihna/subcategoria-24/patuturi-si-tarcuri/p1/

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/solution-srl/mobilier-pentru-copii-de-la-nichiduta