Modalitati de distractie pentru bebelusi

BUCURESTI - 26 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Retail

Venirea pe lume a unui copil reprezinta bucuria suprema a fiecarei familii. Activitatile parintilor se diversifica, dar se si complica in egala masura.

. Timpul incepe sa aiba o alta masura, iar atentia oferita celui mic face ca de multe ori o serie de alte activitati casnice sa fie ignorate sau amanate.

            Pentru a veni in sprijinul parintilor cu bebelusi, va sugeram sa le oferiti in dar una dintre jucariile ingenioase si practice, care sa garanteze distractia bebelusilor in conditii de maxima siguranta. Aceste jucarii pot fi achizitionate de pe nichiduta.ro si sunt realizate intr-o gama diversificata, avand posibilitatea de a face alegerea potrivita dorintelor dvs.

            Va atragem atentia asupra unor jucarii de acest tip, dar fireste ca intrand on line pe site veti descoperi modelul preferat. Una dintre jucarii este “Centrul de joaca Cangaroo”. Realizata ingenios pe o suprafata moale, colorata si cu dimensiuni potrivite, ofera posibilitatea de a fi amplasata fie pe salteaua patului, fie pe covor. Aceasta jucarie are un brat fix, de care sunt atarnate machete mici ale unor animalute, pasari, fluturi sau alte forme viu colorate care se balanseaza. Ele pot fi atinse de cel mic, pot fi prinse sau balansate simplu, atragandu-le atentia si bucurandu-i. Suportul pufos si gros permite copilului miscari libere cu bratele sau picioarele, rasuciri sau rostogoliri ale corpului fara posibilitatea de alunecare sau ranire. Aceste jucarii contribuie cu succes la dezvoltarea motricitatii copilului, la imbunatatirea functiilor vizuale si tactile. Bebelusul poate sa petreaca ore intregi jucandu-se, fiind atras atat de colorit, cat si de forma sau miscarea in balans a obiectelor mici, fara posibilitatea de a le rupe sau de a le inghiti.

            O alta varianta a jucariilor de acest tip este “Salteaua de activitate Clown”, “Salteaua de activitate Cow” sau variantele cu dimensiuni mai reduse “3in1 Jungle” sau “Tedy”, care pot fi asezate in carucior, asigurand un spatiu de distractie potrivit noului-nascut. Dintre saltelele de joaca prevazute cu protectii laterale va sugeram sa alegeti modelul “Circus” sau “Zum Zum”. Acestea sunt ideale pentru bebelusii mai nazdravani, care se deplaseaza cu usurinta, impingand cu picioarele si tarandu-se pe spate. Pe langa distractie, siguranta copilului mic este rezolvata, in timp ce mama desfasoara alte activitati in alta camera a locuintei.

            Pentru bebelusii de peste 6 luni, care incearca sa se ridice tragandu-se de mainile adultului, o optiune originala este “Centrul de activitati Baby Play” in care se regasesc jucarii mici care se balanseaza, inele cu dimensiuni potrivite pentru tractarea bratelor, elemente zornaitoare sau o jucarie cu butoane, prin care la atingere copilul declanseaza sunete si zgomote placute. Cu aceasta jucarie, care are un cadru stabil din plastic, rabatabil pe inaltimi diferite, bebelusul se poate juca in diferite etape ale dezvoltarii sale, atat pozitionat pe spate, cat si in sezuta.

            Formele saltelutelor moi sunt diferite, coloritul este atractiv si ofera posibilitatea detasarii elementelor de joaca ce pot fi curatate si spalate periodic pentru mentinerea igienei. Accesand nichiduta.ro puteti achizitiona una dintre centrele de distractie pentru bebelusi la care s-a facut referire in randurile de mai sus, sau alte modele preferate.