Pastrarea igienei biberonului acasa sau in excursie

BUCURESTI - 7 octombrie 2015

Comunicat tip General in Internet

Daca biberoanele nu sunt sterilizate, virusii, bacteriile si parazitii il pot imbolnavi pe micut.

Copilul poate dezvolta orice tip de boala, incepand cu acele iritatii ale guritei si gatului, recunoscute prin aparitia unor pete albicioase, ajungandu-se in situatii mult mai grave, precum lipsa poftei de mancare, diareea, etc. Aftele nu sunt generatoare de stari febrile, in schimb provoaca dureri puternice in momentul inghititului, motiv pentru care starea de disconfort este grava, cel mic va plange mult si nu va puteti da seama foarte repede care este motivul.

            O conditie a pastrarii sanatatii cavitatii bucale si a faringelui bebelusului o reprezinta utilizarea unei alimentatii adecvate, a unor recipiente curate si ingienizarea acestora dupa fiecare folosire. In special in anotimpul cald, zilele toride favorizeaza dezvoltarea microbilor si a bacteriilor mai rapid decat in silele de iarna geroasa. Vara este si anotimpul in care va petreceti mai multi timp in aer liber, plecati in concedii sau la rude impreuna cu cel mic. Indiferent de schimbarea locatiei, regimul de viata al bebelusului trebuie mentinut in conditiile optime cu care s-a obisnuit. Astfel, va trebui sa-i alocati conditii pentru baita zilnica, spatiu adecvat pentru somn, o alimentatie corespunzatoare si implicit pastrarea igienei recipientelor si accesoriilor utilizate. Pentru a preintampina situatiile neplacute generate de imbolnaviri instantanee a celui mic sau de aparitia aftelor bucale ce va vor strica bucuria deplasarii cu siguranta, ar fi bine sa utilizati sterilizatoarele specifice pentru biberoane, tetine, suzete. Nu va ganditi ca...”Mie nu mi se poate intampla!” Este o mentalitate nesanatoasa! Prevenirea imbolnavirii bebelusului este numai si numai responsabilitatea parintilor.

            Pe piata romaneasca se comercializeaza un numar mare de sterilizatoare create special cu scopul sterilizarii accesoriilor folosite in cazul in care bebelusul nu este hranit la san. Si asa, cu siguranta veti folosi o suzeta care, din pacate, aluneca din gurita si atrage microbii care ajung in gura celui mic, ccea mai directa cale de imbolnavire. Va prezentam mai jos cateva modele de sterilizatoare ce pot fi utilizate atat in locuinta, cat si in cazul deplasarilor cu cel mic.

            „Sterilizatorul Electric Closer to Nature” reprezinta una dintre optiunile achizitionarii unui sterilizator. Datorita formei sale compacte si elegante, se transporta usor in excursii sau poate fi utilizat cu succes si acasa. Capacitatea sa este de 6 biberoane si accesoriile acestora care, in maxim 5 minute sunt perfect igienizate. Ledul incorporat va anunta functionarea sa corecta, iar sistemul de „stop” se activeaza automat la finalul operatiunii.

            „Sterilizator electric 2 in 1 Turbo Zen” are un design revolutionar, se alimenteaza la sursa de electricitate si in 8 minute biberoanele sunt sterilizate si uscate, putand fi pastrate in acest mod 24  de ore daca recipientul este inchis. Capacul sau transparent permite vizualizarea procesului de igienizare, iar inchiderea se face automat la finalul timpului alocat sterilizarii.

            „Sterilizator cu aburi Canpol Babies” se foloseste simplu conectat la priza. Recipientul prevazut cu un filtru special, permite inlaturarea apei si a mizeriei imediat dupa procesul de sterilizare si este prevazut cu clesti cu ajutorul carora puteti inlatura usor componentele fierbinti. Se pot steriliza: pompele de san, suzetele, biberoanele si tetinele.

            

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/solution-srl/pastrarea-igienei-biberonului-acasa-sau-in-excursie