Patutul din lemn- investitia perfecta

BUCURESTI - 17 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In amenajarea unei camera pentru un copil nou venit pe lume, va trebui sa faceti cateva investitii in diverse obiecte de stricta necesitate pentru noul membru al familiei.

Pe langa trusoul nou-nascutului destul de bogat, un obiect important este locul in care acesta va dormi pentru o perioada mare de timp. Fie ca detineti o casa spatioasa sau un apartament minimalist, spatiul destinat bebelusului trebuie judicios amenajat. O investitie buna in acest sens poate reprezenta un patut de lemn, in care acesta poate sa doarma pana la varsta de 7-8 ani.

            Creatorii de patuturi din lemn pentru copii au gandit diferite variante si modele, care mai de care mai potrivite oricarei situatii. Pentru cei interesati de achizitionarea unui astfel de obiect va prezentam cateva variante de patuturi din lemn care reprezinta o investitie perfecta pentru timp lung.

            Unele patuturi din lemn sunt configurate astfel incat sa aiba si functia de balansare, dar si cea de patut fix. Din aceasta categorie va prezentam cateva dintre cele mai des solicitate de clienti. Patutul „Mos Ene” este realizat manual in tara noastra, din lemn special ales si este colorat cu vopsea pe baza de apa conform noilor reglementari europene. Suportul din lemn masiv (solid si ortopedic) pentru salteluta inclusa in pachet cu dimensiunile de 60x120 cm, pastreaza dreapta coloana bebelusului tau  in cea mai importanta etapa a dezvoltarii ei si impiedica dezvoltarea bacteriilor, acarienilor ce produc  alergii. Designul sau clasic se adapteaza oricarui tip de amenajari interioare. Cele trei nivele de inaltime, ofera comoditate parintilor fiind perfect adaptate nevoilor  acestora. Gratie sistemului de balansare  care se poate si bloca dupa necesitate, patutul „Mos Ene” se transforma intr-un leagan perfect, foarte util  in primele luni de viata ale bebelusului tau, fiind un ajutor imens pentru mamici. Acest model este accesorizat cu o masuta pentru infasat care se poate atasa lateral cand este necesar.Mai multe gasiti pe magazinul online nichiduta.ro

            Patut din lemn cu sertar „Dominik Natur” este realizat in varianta de pat fix, dar are in partea inferioara un sertar potrivit depozitarii accesoriilor vestimentare ale celui mic. Este realizat din pal si lemn masiv, beneficiaza de finisaje de exceptie, este tratat cu vopsele si lacuri ecologice pe baza de apa conform normelor si reglementarilor europene. Suportul pentru saltea este compus din lamele pentru o mai buna ventilare a acesteia. Sertarul este montat pe sina culisabila pentru o utilizare silentioasa. Dimensiunile standard ale acestui patut sunt: 124 x 65 x 90 cm, perfect disponibil pentru saltele cu dimensiunile de 120 x 60 cm.

            O varianta a patutului „Mos Ene” o reprezinta cel accesorizat cu roti la picioare cu blocare totala pentru usurinta manevrarii. Acest model are si varianta cu sau fara lada de depozitare in partea inferioara. Realizat din lemn masiv vopsit in copsele pe baza de apa, conform standardelor, reprezinta o structura solida cu reglare pe 3 trepte de inaltime potrivit nevoilor de dezvoltare a celui mic si poate fi utilizat de la venirea pe lume a copilului, pana cand acesta implineste 7-8 ani.