Patuturi pliabile simple-sfaturi de la nichiduta.ro

BUCURESTI - 24 septembrie 2015

Comunicat tip General in Retail

Pentru patintii tineri care se deplaseaza cu bebelusii in diferite locatii, fie in concedii sau la sfarsit de saptamana, fie ca sunt obligati sa faca acest lucru datorita serviciului pe care il au, un ajutor de neinlocuit sunt patuturile pliabile destinate bebelusilor si copiilor mici.

Dintre modelele de patuturi pliabile ce se comecializeaza in magazine sau prin comenzi on line, va sugeram modelele cele mai simple, destinate uzantei in conditii sporadice sau chiar frecvente. Avantajul acestora este determinat de faptul ca se pliaza compact si pot fi transportate in avion, in autoturism sau in mana putand fi impachetat in sacosa speciala in care se livreaza. Un alt avantaj al acestuia ar fi usurinta cu care se monteaza si se demonteaza ori de cate ori este nevoie fara a afecta rezistenta si robustetea structurii. Dimensiunile sale permit amplasarea in orice spatiu din incapere, chiar si intr-o camera de hotel. Cele mai multe dintre modele se livreaza cu salteluta corespunzatoare ca dimensiuni si ca duritate, pentru pozitionarea ergonomica a copilului in timpul somnului evitandu-se deformarile coloanei vertebrale.

            Va prezentam mai jos cateva variante de patuturi pliabile simple demne de atentia parintilor care se afla in conditiile mentionate mai sus.

            Unul dintre modele, “Patutul pliabil Moni Star Green” este realizat pe structura metalica usoara, are sistem de siguranta in partea inferioara reprezentat de inca doua picioare de sustinere. Doua dintre laterale au incastrate in materialul opac, rezistent si lavabil plasa rezistenta din plastic dur astfel incat permite observarea celui mic din orice unghi al camerei. Celelalte doua laterale sunt captusite cu materialul rezistent si lavabil, asemeni materialului cu care este captusit in partea superioara de jur imprejur, evitandu-se lovirile accidentale. Pe una din lateralele mici are fermoar cu care se deschide calea de acces al copilului in si din patut cand acesta mai creste. Se livreaza cu salteluta cu dimensiuni perfecte si ideala ca duritate pentru somnul bebelusului si al copilului mic. Salteluta se poate pozitiona pe doua nivele, in functie de varsta copilului. Cand copilul mai creste, reprezinta si un spatiu sigur de joaca al acestuia pe timp de zi.

            Un alt model de patut pliabil este „Patutul pliabil Play Multicolor” care nu se livreaza cu saltea inclusa. Coloritul sau viu, este atractiv pentru cel mic, iar structura sa rezistenta si lateralele captusite cu material rezistent si lavabil asigura un spatiu de somn si joaca ideal. Pe una din lateralele lungi, in materialul colorat este incastrata plasa din plastic rezistent astfel incat cel mic sa poata fi observat de la orice distanta. Dimensiunile standard ale acestui patut (L) 124 x (l) 65 x (h) 77cm permit utilizarea oricarui tip de salteluta. Este simplu de montat si demontat, iar dimensiunile sale reduse in conditiile de pliere permit transportul facil in sacosa in care se livreaza.

            „Patutul pliant Caretero Simplo Brown” face parte din aceeasi categorie a patuturilor simple, fiind accesorizat doar cu salteluta cu duritatea si dimensiunile adecvate, buzunar lateral pentru depozitarea accesoriilor copilului, plasa contra insectelor, rotile de silicon cu frane pentru manevrarea simpla si buzunar lateral de acces cu fermoar.