Patuturile pliabile marca Nichiduta.ro

BUCURESTI - 28 martie 2016

Comunicat tip General in Afaceri

Patuturile pentru copii sunt realizate din lemn cu diferite esente si cu finisaje in diferite culori, dar si din alte materiale ce permit plierea compacta a acestora si ofera posibilitatea de a fi transportate in cazul in care va deplasati impreuna cu bebelusul sau copilul mic.

Datorita posibilitatii de pliere si transport, ii puteti oferi copilului in orice locatie conditiile de somn si odihna cu care s-a familiarizat in mediul familial.

            Una dintre firmele de prestigiu care a realizat produse de exceptie atat calitative, cat si cu un design si functionalitate impecabile este Caretero.

            Va prezentam in randurile ce urmeaza cateva dintre modelele ce se bucura de succes in randul clientilor, realizate de aceasta firma. “Patut pliabil cu vibratii Caretero Grande Pink” este realizat pe structura rezistenta de metal si se adreseaza in special fetitelor, fiind personalizate coloristic in acest scop. Acesta ofera solutii perfecte de utilizare in calitate de patut, dar si de spatiu de joaca in siguranta pentru copilul de peste 6 luni si un ideal loc in care cel mic isi exerseaza abilitatile de a se ridica singur sau de a pasi tinandu-se de marginile laterale. Kitul de montaj permite amplasarea saltelutei din dotare pe unul dintre cele trei nivele, adecvat varstei si necesitatii copilului. Lateralele sunt captusite cu material rezistent si lavabil, iar pe una din laterale este incastrata plasa din plastic pentru a oferi vizibilitate. Una din lateralele scurte este accesorizata cu spatiu de acces in interior, protejat cu fermoar, prin care copilul de peste 1,6 ani are acces liber in si/sau din patut. Pe una dintre laterale sunt realizate spatii de depozitare tip buzunar, in care se pot aseza accesorii vestimentare sau de alt tip pentru cel mic, pastrand astfel obiectele riguros ordonate. Acest model de patut este accesorizat cu sistem double lock prin care se evita posibilitatea inchiderii accidentale a acestuia. Alte accesorii importante sunt cele ce permit functia vibratii cu scopul linistirii si adormirii bebelusului, iar caruselul muzical si lampa de veghe vin in ajutorul mamicilor pentru momentele de veghe ale bebelusului. Masuta de infasat rabatabila asigura spatiul ideal acestei activitati fie pe timp de zi, fie noaptea.

            „Patutul pliabil cu vibratii Caretero Grande Green” personalizat coloristic pentru baieti, se bucura de aceleasi caracteristici de utilizare ca si cel mantionat mai sus. Acest model are ca accesoriu suplimentar plasa impotriva insectelor ce se poate utiliza cu succes atat in interiorul locuintei, cat si atunci cand patutul este amplasat pe terasa, in gradina sau in curte. Poate fi cu usurinta transportat in excursii datorita sistemului compact de pliere si a sacosei de transport in care se livreaza. Acest mode de patut este disponibil in diferite culori: violet, rosu, oranj sau verde, in functie de preferinta.

            Aceeasi firma a realizat si patuturi pliabile cu sistem de amplasare a saltelutei din dotare pe doua nivele, in culorile maro sau bleumarin, potrivit utilizarii indelungate fie in locuinta, fie in aer liber, in camerele de hotel sau cu posibilitatea de pliere si transport facil in mana sau in autoturisme.