Pentru siguranta bebelusilor in cada

Alba Iulia - 20 ianuarie 2016

Comunicat tip General in Retail

Cele mai multe dintre accidentele casnice se produc din neatentie sau din neglijenta. Adultii si copiii in egala masura sunt vulnerabili la diverse evenimente neplacute care lasa urme sau traume fizice pentru intreaga viata

Daca un adult este mai prevazator si anticipeaza unele evenimente ce pot avea loc datorita alunecarilor in baie sau pe gresia umeda, lovirea de diferite obiecte dure sau arsurile produse de alimente fierbinti, un copil si mai cu seama un bebelus nu au aceasta capacitate de a preveni unele evenimente neplacute. Acesta este motivul pentru care adultii trebuie sa supravegheze indeaproape copiii sau sa utilizeze diferite accesorii destinate protectiei acestora. Dintre accesoriile realizate in mod special cu scopul protectiei bebelusilor si copiilor mici in timpul efectuarii baitei zilnice, sunt numeroase obiecte ce pot fi cumparate din magazinele de resort sau prin comenzi in line.

            Va supunem atentiei cateva obiecte de acest gen, accesorii practice cu care puteti preveni cu siguranta evenimente neplacute ce va pot afecta viata familiei.

            Un asemenea obiect se numeste suport anatomic pentru baita. El se foloseste asezat in cadita bebelusului cu scopul de a pozitiona puiul de om fie in pozitia “culcat” pana la varsta de 6 luni, fie in pozitia “asezat” pe fundulet dupa aceasta varsta. Stabilitatea acestuia se datoreaza ventuzelor de prindere care ii confera aderenta si a structurii sale stabile. In conditiile utilizarii suportului anatomic ambele maini ale adultului pot spala delicat corpul celui mic, iar acesta poate fi lasat in siguranta in cadita pret de 1-2 minute fara pericolul alunecarii acidentale. Suporturile anatomice sunt realizate in culori diferite, putand alege dintre modelele: “Saffari Albastru”, “Bear Capuccino”,  “Aqua Albastru” sau alte tipuri.

            Pentru bebelusii de peste 6 luni se pot utiliza cu succes  suporturile ergonomice pentru baie realizate in diferite variante coloristice. Adecvate amplasarii in caditele cu dimensiuni mai mari, de 100 cm sau 104 cm ce pot fi folosite pana cand copilul depaseste varsta de 3 ani, aceste suporturi au un design elegant si sunt foarte practice. Confectionate din plastic rezistent, forma sa perfect rotunjita sustine bebelusul lasandu-i in acelasi timp libertate de miscare. Pe tavita din fata cel mic se poate juca folositnd jucariile plutitoare din dotare sau altele, in timp ce este spalat. Va sugeram cateva modele „Suportul pentru copii Aquababy de la Thermobaby”, „Flipper Evolution” dotat cu indicator pentru temperatura apei, „Scaun de cada Jane” si multe altele.

            Un suport special pentru bebelus in timpul baitei este hamacul. Acesta est confectionat din plastic rezistent, are forma ergonomica, se poate aseza simplu in caditele cu dimensiuni mai mari, dar poate fi folosit cu succes la dus sau chiar in cada pentru adulti. Realizat in diverse variante coloristice, puteti opta pentru unul dintre modelele:” Hamac de baie Daphne Thermobaby”, „Hamac de baie Babycoon Thermobaby Turquoise/Grey”, „Suport anatomic copii Dino Alb” sau altele.

             Deloc grele, cu preturi accesibile, in forme elegante si in culori placute, aceste mici accesorii pot sa fereasca pe cei mici de accidente traumatizante. Daca un copil mic are in baie confortul dorit, pentru el momentul baitei de seara va reprezenta un eveniment placut si asteptat.