Pompe de san pentru mamici : sfaturi de la nichiduta.ro

BUCURESTI - 7 aprilie 2015

Comunicat tip General in Sanatate

Tinerele mamici isi pot relua cu succes activitatea la locul de munca si dupa nasterea bebelusului.

Pompe de san pentru mamici : sfaturi de la nichiduta.ro

Se cunoaste foarte bine rolul benefic al alimentatiei la san pentru bebelusi. Nu credem ca este necesar sa detaliem acest aspect, binecunoscut, prin care bebelusul beneficiaza de hrana complexa, sanatoasa, anticorpi si substante nutritive din belsug. Acest lucru este posibil datorita produselor destinate tinerelor mamici care se comercializeaza on line pe nichiduta.ro.

Pe langa numeroasele accesorii destinate gravidelor si bebelusilor, persoanele interesate pot achizitiona on line pompe electrice de san. Acestea sunt niste accesorii cu ajutorul carora bebelusii pot beneficia de hrana naturala chiar si atunci cand mamicile se afla la serviciu. Prima masa din zi este asigurata prin alaptare directa, iar alte doua, trei mese pot fi administrate de catre persoana adulta in grija careia este lasat bebelusul, aceasta fiind o bunica sau o bona.

Achizitionarea unei pompe de san electrice modelul “Mommy Care” se poate face on line, cu plata la livrarea produsului. Daca sunteti interesata de un asemenea produs, va supunem atentiei cateva caracteristici specifice pompelor de san electrice. Punerea in functiune a unei asemenea pompe se realizeaza cu ajutorul unei baterii reincarcabile. Componentele pompei de san sunt realizate din materiale de polipropilena si silicon si nu contin bisfenol A. Pachetul contine: pompa electrica cu ventuza de silicon; sticla de 210 ml pentru pastrarea laptelui; suport pentru sticla si capacul palniei; supapa de silicon; capacul sticlei; varf de cauciuc; adaptator pentru incarcarea bateriei. Se poate regla ritmul extractiei laptelui datorita butonului montat pe maner, iar recipientru de stocare a laptelui permite pastrarea laptelui si la frigider pentru cca. 6-8 ore in conditii optime.

O alta varianta pentru acelasi produs o reprezinta pompa de san electrica model “Nanny”. Acest accesoriu ce poate fi cu usurinta folosit si acasa, dar si cu mare discretie in spatii publice permite extragerea si stocarea laptelui matern in conditiile in care mamica isi reia serviciul, astfel incat bebelusul sa beneficieze de alimentative cu lapte matern. Acest model de pompa pentru san are in dotare pompa pentru vacuum, clopot pentru san cu suport din plastic, doua tuburi din silicon cu lungimi diferite care permit transferul laptelui in conidtii de igiena maxima, tub de silicon cu orificiu de 100 mm, sticla cu biberon, garnitura de silicon, adaptator pentru curent. Acest tip de pompa functioneaza cu doua baterii 1,5V (AA) ce se monteaza in suport.

In aceeasi categorie de produse se inscrie pompa de san electrica marca”Affiniti Pro”. Acest model de pompa este prevazut cu doua viteze pentru extragerea laptelui. Pachetul contine patru cupe pentru san: doua cu dimensiune standard si doua mai mari. Pachetul contine si doua biberoane cu capacitatea de cca.60 ml fiecare, suporturi de sustinere a biberoanelor, capace ermetice, tetina cu flux lent. Functionarea acestui tip de pampa pentru san se face prin conectare la prize sau cu ajutorul a doua baterii.

Daca preferati un alt model de pompa pentru san cu actionare electrica va recomandam modelul “Weelwell” cu actionare silentioasa si rapida cu trei nivele de extractive ce pot fi utilizate prin simpla manevrare a butonului de pe maner. Motorul actioneaza separate de unitatea central pentru a evita vibratiile sanului in momentul extragerii laptelui matern. Pompa de san electrica are in dotare un biberon cu capacitate de 120 ml ce poate fi asezat in frigider, se curate foarte usor, permitand mentinerea igienei alimentatiei celui mic. Toate componentele pompei se demonteaza si se curata cu usurinta, iar dimensiunile reduse si performantele de care da dovada permit utilizarea ei si in familie, dar si in alte spatii in care va deplasati cu bebelusul.

In scopul mentinerii igienei sanului, va recomandam tampoane speciale pentru san. Un model mai des cerut de consumatori este varianta “Chicco”. Le recomanda: materialele  absorbante, materialul antibacterian ce previne iritatiile, prezenta bacteriilor in tesutul mameloanelor, stratul exterior dublu ce lasa pielea sa respire, grosimea redusa care le fac invizivile in sutien si nu in ultimul rand numarul mare din pachet.