Siguranta si legalitate

BUCURESTI - 8 iunie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Orice familie care detine un autoturism si care are copii mici, are obligatia legala in a utiliza un scaun de masina pentru cel mic pana cand acesta implineste varsta de 10-12 ani.

. Din cauza numeroaselor accedente in care au cazut victime copii mici, a generat aceasta lege prin care se protejeaza viata. In functie de varsta si greutatea copilului, puteti achizitiona scaune de masina pentru acestia. Deplasarea impreuna cu cei mici in autoturism este ceva inevitabil; fie ca plecati in concedii sau ii transportati la gradinita sau la scoala.

In scopul achizitionarii unu astfel de scaun pentru masina destinat celor mici, va invitam sa accesati on line nichiduta.ro. Aici veti putea vedea diverse modele de scaune auto pentru copii pentru orice varsta si implicit orice greutate corporala a acestora. Realizate din materiale certificate in UE, aceste scaune auto prezinta siguranta si confort pentru copiii de 2-3 luni, dar si pentru cei mai mari. Sistemele de prindere pe bancheta din spate permit amplasarea pe orice model de autoturism, iar centurile de siguranta si lateralele capitonate cu burete si cu materiale antiseptice garanteaza confortul acestora chiar si pentru un drum lung. In functie de modelul scaunului auto pentru copii, sunt accesorizate cu pernute lombare, cu tetiere reglabile si cu laterale mai inalte sau mai joase. Posibilitatea transformarii unor scaune de masina pentru bebelusi in landou, ii asigura acestuia confort in perioada de somn, neingradindu-i miscarile nici in perioada de veghe. Accesand nichiduta.ro veti descoperi numeroase modele de scaune auto realizate in culori personalizate dupa gen sau culori unisex. Pentru cei care prefera ca scaunul sa poata fi inaltat pe parcurs ce copilul creste, pot achizitiona on line si inaltatoare pentru scaunele auto pentru copii.

Unele modele de scaune auto pot fi montate atat in directia de deplasare, cat si in sens invers, astfel incat copiii mici sa poata fi supravegheati vizual in orice moment pe timpul deplasarii. De obicei toate tipurile de scaune de masina pentru copii comercializate on line au spatarul reglabil in trei pozitii pentru confortul celui mic, iar unele au functia de transformare in patut confortabil datorita reductoarelor prevazute din constructie.

Materialele din care sunt realizate husele de protectie sunt detasabile si lavabile, astfel incat sa se mentina igiena si esteticul acestuia pe toata perioada de utilizare. Pentru bebelusii sau copiii de pana la 1,5 ani, cu greutate corporala pana in 13 kg puteti opta pentru un scaun de masina ce poate fi utilizat in calitate de cosulet pe care sa-l transportati in mana in cazul in care intrati in interiorul unui magazin, al unei gradinite sau al altor spatii publice. Desi este scaun auto, acesta are bara de protectie rabatabila astfel incat sa asezati/sa luati cu usurinta bebelusul in/din spatiul confortabil, dar sa si montati scaunul pe bancheta masinii cu usurinta.

Accesand nichiduta.ro veti putea face comenzi on line la orice ora, iar comanda odata procesata in sistem este livrata la domiciliu in cel mult 48 de ore prin firme de curierat oriunde in tara.