Tobogan pentru copiii mici pe nichiduta.ro

BUCURESTI - 18 februarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri

O activitate de baza a copilului este joaca. Daca adultii vor participa la joaca celui mic inca de la cateva luni, dezvoltarea intelectuala a acestuia va avea de castigat

Tobogan pentru copiii mici pe nichiduta.ro

Odata cu inaintarea in varsta a copilului, parintii pot diversifica gama de jocuri a copilului oferindu-i cateva jucarii create tocmai in scopul stimularii celor mici in dezvoltarea armonioasa fizica si intelectuala.

            In cadrul jocurilor si jucariilor special create pentru copiii mici se inscriu si toboganele. Adesea in plimbarile in parc, un copil de 2-3 ani isi doreste sa se joace pe tobogan, dar dimensiunile acestuia sunt prea mari pentru el. Alunecarea rapida pe spatiu special realizat provoaca o bucurie imensa copiilor de orice varsta. Pentru a-i oferi sansa de  a participa cu entuziasm la o asemenea activitate puteti sa achizitionati tobogane din PVC sau din silicon cu inaltimea rampei potrivita copiilor de 1,8 ani pana la 4 ani. Mic si compact, este realizat din scara mobila si rezistenta care permite accesul in varful bandei pentru alunecare. Marginile rotunjite si inaltimea intregului ansamblu deschis nu reprezinta un pericol pentru copiii mici care se pot juca asistati de parinti sau singuri. Aceasta jucarie este foarte usoara, iar dimensiunile sale in pozitia inchis permit manipularea si transportul cu usurinta in orice loc precum si depozitarea sa in spatii foarte mici cand nu este utilizat. Aceasta jucarie se poate utiliza atat in interior, intr-o camera spatioasa, dar si pe o terasa, in curte sau in alt spatiu cu iarba sau nisip. Lungimea pantei de alunecare este de 1,20 m, iar greutatea maxima admisa pentru utilizare este de 27kg.

            Realizat in culori vesele, uni sau bicolor, placute copilului, aceasta jucarie prezinta siguranta maxima, dar montarea si demontarea se face numai de catre un adult. Spatiile destinate elementelor de sustinere mentin stabilitatea cadrului, a scarii in timpul escaladarii, dar si a ansamblului jucariei pe timpul alunecarii.

            Un model deosebit de tobogan il reprezinta cel multifunctional. In cazul acestei jucarii, materialul din plastic rezistent permite utilizarea lui de catre mai multi copii concomitent. Spatiul destinat scarii de escaladare este mai amplu, conceput in forma de castel. Pe o laterala este amplasat un cos de baschet potrivit a fi utilizat de copii de 3-6 ani pentru exersarea aruncarii la tinta. Aceasta jucarie necesita un spatiu de amplasare mai mare, dar poate fi utilizata cu succes atat in aer liber cat si in interioare foarte spatioase, sali sau terase acoperite. Avantajul acestui tobogan pentru copii il reprezinta posibilitatea de a desfasura concomitent mai multe jocuri de catre un numar mai mare de copii, fie frati sau invitati ai celui mic. Distanta suprafetei de alunecare in cazul acestui tip de tobogan este de 143cm, iar inaltimea castelului nu depaseste 1,20m.  Structura stabila a intregului ansamblu asigura confort si siguranta participantilor la joc, indiferent de spatiul in care este amplasat.

Montarea si demontarea de realizeaza numai de catre un adult, iar dimensiunile reduse cand toboganul este inchis permite depozitarea acestuia in spatii mici, inguste.

 Sursa nichiduta.ro