Tricicletele si miscarea

BUCURESTI - 15 ianuarie 2015

Comunicat tip General in Retail

De cele mai multe ori miscarea reprezinta activitatea de baza a copilului si contribuie la dezvoltarea sa sub toate aspectele.

Nevoia imperioasa de miscare a copilului mic genereaza de cele mai multe ori mici incidente daca spatiul destinat acesteia nu este sigur. Prin miscare copilul isi pune in miscare muschii, creste, cunoaste, se implica, invata. Un copil care nu se misca este un copil bolnav. Pentru a-i oferi posibilitatea de miscare organizata, cu implicatii benefice asupra dezvoltarii sale, este bine ca adultul sa-i asigure spatiu de miscare, siguranta si modalitati de manifestare specifice varsta.Cumpara triciclete de pe http://www.nichiduta.ro/la-plimbare/triciclete-copii

Una dintre modalitatile de a raspunde nevoii de miscare a copilului este sa-i oferiti o jucarie potrivita varstei sale, prin care acesta sa-si perfecteze miscari invatate, sa invete altele noi si sa se deplaseze in siguranta. O modalitate la indemana ar fi sa-i oferiti o tricicleta. Aceasta jucarie incununeaza atat nevoia de miscare, cat si posibilitatea de a se deplasa singur, dar insotit de adult, fie in aer liber, fie in incinte spatioase si acoperite, pe timp de iarna. Tricicleta este jucaria care ii ofera copilului si posibilitatea de a-si dezvolta forta, curajul, increderea in sine, bucuria reusitei si implicit, nevoia de miscare.

Tricicleta este tipul de jucarie ce poate fi utilizata de copiii de peste 2,5ani pana la 6 ani in cea mai mare parte a anului, exceptie facand doar iarna, in cazul in care nu exista spatii acoperite adecvate acestei activitati. Pentru a alege o tricicleta potrivita pentru copilul sau nepotul Dvs. va sugeram sa accesati nichiduta.ro. Aici veti descoperi o mare varietate de modele care se caracterizeaza prin cateva aspecte comune, dar se diversifica in functie de modelul ales.  O caracteristica esentiala a tuturor tricicletelor comercializate on line o reprezinta siguranta si aderenta pe sol a rotilor. O alta caracteristica importanta ar fi faptul ca are elemente demontabile care asigura posibilitatea depozitarii in spatii mici si a transportului cu usurinta in alte locatii daca mergeti in concediu, sau la bunici.

Va oferim cateva informatii asupra unor modele care se inscriu in topul alegerilor facute de parinti pentru cei mici. Unul dintre modele este “Tricicleta pentru copii DSH Baby” potrivita copiilor cu varste in 2-4 ani. Realizata  din metal rezistent vopsit in camp electrostatic, are saua si ghidonul reglabile pe inaltime, un maner reglabil pe inaltime, detasabil, pozitionat in spate, cu ajutorul caruia adultul controleaza directia de deplasare. Centura cu prindere in 5 puncte garanteaza siguranta celui mic in timpul deplasarii, iar suportul pliabil pentru picioare permite ca cel mic sa se odihneasca in cazul unor deplasari mai lungi, timp in care jucaria se deplaseaza prin impingerea de catre adult. Designul elegant si coloritul adecvat fetelor si baietilor o situeaza in topul alegerilor clientilor. Modelele de triciclete “Smart Trike” sau “Chipollino” se adreseaza copiilor de peste 3 ani, care deja au dobandit abilitati de deplasare. Accesorizate cu parasolar, claxon, suport pentru jucarii sau bagaje, permit deplasarea celor mici in siguranta atat pe suprafete asfaltate, cat si pe spatii pietruite sau pavate.

Adaugati un plus de valoare miscarii copiilor prin utilizarea tricicletelor de orice tip.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/solution-srl/tricicletele-si-miscarea