Vacante de iarna cu bebelusii

BUCURESTI - 24 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Retail

Din ce in ce mai mult, tinerele familii care au bebelusi, prefera sa se deplaseze iarna, la sfarsit de saptamana, in scurte escapade care permit practicarea sporturilor de iarna

Vacante de iarna cu bebelusii

. Pentru ca si cei mici sa beneficieze de placerea plimbarii pe zapada, ar fi binevenita o saniuta realizata special pentru acestia. Una dintre variantele posibile sunt modelele  de sanie bebe cu saculet. Realizate pe structura de metal vopsit in camp electrostatic, cu suport din lemn rezistent la umezeala, aceste modele sunt prevazute cu saculeti caldurosi care imprejmuiesc un cos special. Rezistente si fiabile, aceste saniute sunt prevazute cu sfoara pentru tractiune si talpi stabile, ce nu permit rasturnarea lor. Gama coloristica este personalizata pentru baieti si fete.

            Daca preferati saniute pentru copii ce pot fi utilizate de cand copilul are 7-8 luni, pana la 5-7 ani, atunci puteti alege  modelul ”Rider cu sac”. Aceste sanii realizate pe structura de metal vopsit in camp electrostatic sunt prevazute cu maner pentru impingere, sfoara pentru a putea fi trase si spatar, toate acestea fiind detasabile in cazul in care copilul creste si nu mai sunt necesare sau daca sania trebuie depozitata in spatii restranse sau transportata cu autoturismul. Saculetul imblanit realizat cu invelis impermeabil si fermoar, asigura confort termic bebelusului cand acesta este transportat pe sanie. Centura de siguranta garanteaza stabilitatea celui mic in cazul in care deplasarea este realizata cu viteza mare.

            Un alt model de saniute fiabile ce pot fi utilizate de copii de la 7 luni la 7 ani, sunt cele pe structura metalica, suportul din lemn lacuit rezistent la umezeala, spatar si maner de impingere. Desi ansamblul este destul de complex, este foarte usor si permite alunecarea, deplasarea in siguranta, fara posibilitatea de rasturnare, transportul in mana la etaje superioare ale blocurilor sau pe diferite distante. Aceste modele de saniute pot fi achizitionate cu sau fara saculet detasabil destinat transportului bebelusilor. Gama coloristica variata permite alegerea modelelor si culorilor adecvate sexului copilului, dar si unisex, astfel incat in familiile care au mai multi copii, aceasta sa fie transmisibila de la un frate la altul.

Posibilitatea detasarii accesoriilor: maner, spatar, saculet la modelele: “Rider” sau “Piccolino”, dar si pentru alte modele, asigura posibilitatea utilizarii acestei jucarii alternative pentru bebelusi si copiii mai mari. Unde puteti gasi asemenea saniute? Este foarte simplu! Accesati nichiduta.ro si veti descoperi atat saniutele la care am facut referire mai sus, dar si alte modele. Fiecare dintre modele are fotografii relevante si informatii complexe si complete asupra materialelor din care sunt confectionate, a elementelor componente si a pretului. Desi este vara si pana la iarna mai este timp destul, va puteti gandi sa achizitionati o saniuta pentru escapadele hibernale care vor veni si in care preferati sa plecati impreuna cu cel mic. Comenzile pe nichiduta.ro se pot face on line la orice ora, iar livrarea se face in orice colt al tarii.

Achizitionand din timp acest accesoriu destinat vacantelor de iarna, va scuteste de stress in timpul pregatirilor pentru iesirile din anotimpul rece si garanteaza bucuria petrecerii timpului in aer liber alaturi de cel mic.