Vesela pentru bebelusi

BUCURESTI - 8 mai 2014

Comunicat tip General in Afaceri

Odata cu aparitia pe lume a unui copil, parintii trebuie sa aiba in atentie sanatatea, alimentatia, igiena, spatiul special pentru odihna si joaca al copilului.

Vesela pentru bebelusi

Fireste ca orice parinte isi doreste tot ce este mai bun pentru copilul sau; prioritara, insa, este sanatatea celui mic,  pe care se va baza noua personalitate.

            Pentru a proteja si pastra sanatatea bebelusului un aspect important il reprezinta igiena alimentatiei. Factorii patogeni exista si se inmultesc in aer, se transmit de cele mai multe ori prin igiena defectuoasa a mainilor, a alimentelor, sau a ingerarii unor alimente care au fost in contact cu spatii neigienice sau cu solul. Desi mai putin frecvente la adulti, dar destul de des intalnite la copiii mici sau la bebelusi, sunt micozele, adica bolile produse de ciuperci. Acestea produc discomfort si stagneaza dezvoltarea normala a bebelusilor.

Cei mici isi exprima destul de vehement cerintele care trebuie identificate de catre parinti, si rezolvate prompt si precis. Una dintre nevoile sale este hrana. In cazul in care bebelusul este hranit artificial, inca din primele zile parintii trebuie sa fie atenti la vesela specifica pe care o vor folosi pentru copil. Ea trebuie pastrata in conditii de igiena perfecta si trebuie sa fie suficienta pentru orice situatie. Sunt firme care s-au specializat in crearea unor obiecte de vesela specifice copiilor mici si bebelusilor. Acestea pot fi achizitionate din magazine, dar si on line accesand www.nichiduta.ro

In scopul de a va ajuta in alegerea veselei potrivite nevoilor copilului si al familiei, va sugeram cate va produse special realizate din materiale de calitate, rezistente termic si mai putin casante. De mare utilitate sunt castronelele cu forme si culori diferite. Modelul de castron “Click Lock” contine doua castronele, unul dintre ele putand fi utilizat si ca un capac etans. Permite pastrarea si transportul alimentelor solide si lichide, poate fi utilizat in cuptorul cu microunde si este realizat din material plastic fara BPA. Alte modele de castronele sunt cele din polipropilena, fara BPA, realizate in culori diferite, cu capac, ce pot fi spalate la temperaturi ridicate, nu se deformeaza si nu se sparg; un statut aparte il are castronul si farfurioara antistropire model “Catch Bow”. Canitele si sticlele pentru apa au un design hazliu comparativ cu alte obiecte de vesela. Ele sunt realizate din PP in culori atractive, au capacitate generoasa, pot fi incalzite/ racite daca este cazul. Canitele marca “Munchklin” sunt ergonomice, prevazute cu cioc din silicon moale pentru a fi usor utilizate de copii, manere pentru prindere si  inchidere etansa. Capacitatile acestor canite rezistente difera in functie de modelul ales. Canile model “Treiner Munchcklin”, “Bebe confort” sau ”Kiddysnipper Tubby” pot fi inchise ermetic, au un cioc de silicon si forma ce permite utilizarare facila. Farfuriile si castroanele compartimentate permit asezarea estetica a alimentelor pentru a starni si mentine apetitul celui mic. Forma acestora si designul specific varstei reprezinta un punct forte in preferinta utilizarii lor de catre cei mici.

 De multe ori, familia se poate deplasa cu bebelusul in alte locatii, moment in care vesela in cantitati generoase este foarte eficienta atat pe parcursul traseului, cat si in noua locatie. Achizitionarea on line a unor obiecte specifice de vesela pentru bebelusi sau copiii mici accesand nichiduta.ro va contribui cu succes la mentinerea sanatatii copiilor, la stimularea apetitului alimentar sau in a-i provoca sa invete sa manance singuri.