SolvIT Networks se extinde in regiune

BUCURESTI - 7 decembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

SolvIT Networks Computer Associates Partner pentru Romania, anunta deschiderea primei filiale in afara tarii, tinta aleasa fiind Atena. Dupa o lunga perioada în care a dezvoltat proiecte de anvergura pentru CA în mai multe tari din regiune, proiecte în care a implementat solutii complexe de IT Systems Management, Service Management, Change Management, ITIL, cu un procent de reusita de 100% a implementarilor, echipa SolvIT Networks a decis ca este un moment potrivit pentru extinderea la nivel regional.

“Actiunea se inscrie in strategia SolvIT Networks de a deveni cel mai important centru de competente al CA in SE Europei. Bazandu-ne deja pe cea mai experimentata echipa de suport pentru solutiile CA din regiune, compania si-a propus deschiderea unor prezente proprii in tarile in care deja activeaza, tinta fiind furnizarea locala de solutii de IT Infrastructure Management si suport in aceste tari. Exista in acest moment alte trei locatii probabile pe care le vizam, cel putin doua dintre ele fiind obiective pentru anul 2007” a declarat Mihai Scemtovici – Business Development Manager al companiei.

De peste 6 ani, echipa SolvlT Networks furnizeaza cu succes proiecte catre importanti clienti din domeniul bancar, al telecomunicatiilor sau farmaceutic fiind in acest moment in Romania una dintre putinele companii care se pot mandri cu “istorie” in implementari de IT Infrastructure Management.

“In regiunea sud-est europeana implementarile în conformitate cu metodologiile ITIL sunt la inceput in comparatie cu tarile vestice unde exista deja o traditie, ITIL fiind predat chiar si in cadrul universitatilor. Pe de alta parte companiile care doresc implementatrea unui asemenea set de practici recunoscute sau doresc doar automatizarea proceselor prin implementarea unor reguli stricte de change & configuration managemement sunt din ce in ce mai numeroase si in regiunea noastra. Inexistenta unei traditii si a unei baze solide de raportare face o asemenea implemenatare foarte dificila, rolul consultantului care realizeaza analiza si implementarea devenind astfel unul critic, experienta anterioara in implementarea de proiecte similare fiind astfel un element cu adevarat diferentiator” a mai declarat oficialul companiei.

Despre SolvIT Networks

SolvIT Networks

SolvIT Networks, furnizor de solutii enterprise pentru importante organizatii financiar-bancare si din domeniul telecomunicatiilor din Romania, isi propune sa ofere solutii complete de managementul serviciilor al infrastructurii si al proceselor printr-un portofoliu variat de produse si acoperind o gama extinsa de cerinte de business.
SolvIT Networks realizeaza acest obiectiv cu succes, beneficiind de personal instruit, specialisti certificati tehnic pentru fiecare tip de solutie oferita, cu o experienta de peste sase ani in proiecte de anvergura in Romania si regiunea sud-est europeana.
Pe site-ul www.solvitnetworks.com aveti acces la informatii detaliate despre companie si produse.
Mihai Scemtovici
mihai.scemtovici@solvit.ro