somncontrol    

Comunicate de presa si evenimente pe tema somncontrol

 • somncontrol. Produsul anului

  somncontrol

  Bucuresti - 27 April 2020

  Comunicat de GALENUS SRL

  ... somncontrol, ambele produse de Naturalis și distribuite prin lanțul de farmacii Catena, au câștigat titlul de „Votat Produsul Anului®” în România la categoria lor, respectiv „Sănătatea ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: catena , naturalis , septocalmin forte , somncontrol , votat produsul anului

  Vezi toate comunicatele de presa despre somncontrol

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul somncontrol.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la somncontrol. Informatiile despre somncontrol cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul somncontrol, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la somncontrol, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.