Sarbatorim romaneste! Reduceri la Produse Made in Romania

Baia Mare - 28 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social

Live site

De ziua nationala a Romaniei, SomProduct, unul dintre cei mai mari retaileri de pe piata de home&deco, sarbatoreste romaneste cu produse fabricate in Baia Mare, Romania.

De 1 Decembrie 2017, sarbatorim romaneste!

De 1 Decembrie 2017, sarbatorim romaneste!

De 1 Decembrie 2017, SomProduct anunta discounturi de pana la 25% la toate produsele 100% romanesti, produse in fabrica de saltele Cadar Beds din Baia Mare.


In perioada 1-3 Decembrie 2017, in shop-ul online https://www.somproduct.ro/ cat si in magazinele fizice din Cluj Napoca, Bucuresti si Brasov, clientii vor beneficia de aceleasi reduceri de pana la 25% la saltele, perne si accesorii.


De ziua noastra, a romanilor, oferim discounturi de pana la 25% la toate produsele 100% romanesti. Calitatea produselor romanesti manufacturate este recunoscuta in intreaga lume. Stim asta si credem cu tarie in calitatea produselor pe care noi le producem si comercializam. Suntem unul dintre putinii producatori din Romania care fac pe comanda saltele la dimensiuni atipice, pregatite cu maiestrie de specialisti pentru somnul odihnitor al clientilor nostri. Avem o gama diversificata de saltele, pregatite pentru satisfacerea nevoilor clientilor. Preturile acestora pornesc de la 200 lei si cresc in functie de compozitia, inaltimea si dimensiunea aleasa” declara Oana Cosma, reprezentant SomProduct Romania.


Alte Beneficii oferite de SomProduct:


-La toate saltelele premium se ofera cadou o perna sau doua, in functie de dimensiunea saltelei (de o persoana sau doua).

-La orice saltea achizitionata primesti un voucher de 50 lei aplicabil la achizitionarea unei lenjerii de pat.

-Dimensiuni atipice pentru salteaua dorita.

-Transport Gratuit si expediere in maxim 10 zile de la plasarea comenzii.

-30 zile de testare si returnare a saltelei.

-Produsele sunt confectionate din materiale premium.

-Produse 100% romanesti.


Aceasta oferta este disponibila la achizitionarea produselor din magazinul online sau magazinele fizice SomProduct.


Sustine brandurile romanesti si arata increderea ta fata de produsele 100% manufacturate in Romania.


Intra aici si descopera gama de produse, special pregatita pentru aceasta zi importanta: https://www.somproduct.ro/1decembrie


Iti stam la dispozitie la numarul de telefon 0316 300 830 sau pe adresa de email clienti@somproduct.ro


Despre Somproduct

SomProduct își propune să continue ceea ce a început acum mai bine de 17 ani. Interesul real față de cerințele clientului ne-a făcut să aducem în România colaboratori din diferite colțuri ale lumii, selectând produse de cea mai înaltă calitate. Atenția la detalii, dedicarea și orientarea permanentă spre nevoile clienților vor rămâne mereu prioritățile noastre. Astăzi, grija pentru clienți a lărgit portofoliul firmei cu articole de prestigiu Home&Deco.