Sonerg


Descrierea companiei Sonerg

Despre City Mall

City Mall se afla in proprietatea fondului de investitii APN/UKA European Retail Trust prin compania Victoria Holding, administratorul direct al mall-ului, beneficiind de experienta internatioanala a fondului care gestioneaza 35 de mall-uri cu peste 800 de chiriasi in intreaga lume.

Considerat de catre arhitecti si proiectanti cel mai elegant si mai spectaculos mall din Bucuresti, City Mall are o suprafata totala de 38.000 mp dintre care 1.000 mp sunt terase pentru public. Cladirea este structurata pe trei subsoluri, parter si 4 etaje, oferind o suprafata pentru inchiriat de 19.000 mp. Noua parcare a City Mall are o suprafata utila de 31.000 de mp desfasurata pe 11 etaje plus subsol si mezanin, o capacitate de 1000 de locuri de parcare, o zona de comert si una de entertainment. Parcarea este legata de cladirea mall-ului printr-o constructie unica in Romania, o pasarela pietonala cu o arhitectura deosebita.

Noutati la City Mall
Printre noutatile City Mall se numara 9 noi magazine - un magazin tip Department Store al unui binecunoscut lant grecesc Hondos, 4 banci noi, un nou supermarket Billa, o cafenea si un fast food, un magazin Domo.

Shopping la City Mall
City Mall ofera prin cele peste 80 de magazine ale sale o varietate de branduri recunoscute pe plan international pentru calitate, printre care: Time Out, Motor Jeans, Camel Active, Killtec, Stone Creek, Kenvelo, Office Shoes sau Columbia Sportswear (la parter), Timberland, Nautica, Benvenutti, Lotto, Triumph, Jolidon, TinaR , Skinny, BSB (la etajul 1) si multe altele.

Gama de electronice & servicii este acoperita de nume precum: Sony Center, Germanos, UltraPro Computers, Orange, Vodafone, Zapp, Diverta, Banc Post, Credit Europe Bank, EcoClean, salonul de frumusete Ga\'AL Studio, spalatorie ecologica, tabac shop, magazine de ziare, stampile, birotica si papetarie etc.

Distractie la City Mall
La City Mall poti petrece momente placute in compania prietenilor la etajul 2 in cafenelele si restaurantele mall-ului. Parintii se pot relaxa in timp ce copiii lor se distreaza in zona dedicata copiilor - Kids Planet sub atentia personalului specializat.

Ofertele de distractie se inmultesc la etajul 3 unde sala de karaoke si bowling precum si sala de billiard si snooker sunt deschise non-stop pentru doritori, fiind dotate cu echipamente de cel mai inalt nivel. Acelasi lucru se poate spune si despre Casinoul non-stop din parcare.

Cele 4 sali de cinematograf ale City Plex ofera conditii moderne (dolby digital, decor elegant) la preturi atractive. La City Mall, in fiecare marti doamnele beneficiaza de o oferta speciala, un bilet de cinema putand fi achizitionat cu doar 5 Ron.

Program magazine mall: 10:00 – 22:00
Bowling / billiard : 10:00 - 02:00 (dimineata), luni - joi
10:00 - 04:00 (dimineata), vineri-duminicaComunicate Sonerg :

Vezi toate comunicatele companiei Sonerg.