Sonimpex Topoloveni a deschis primul magazin de producător

BUCURESTI - 2 decembrie 2013

Comunicat tip General in Sanatate, HoReCa, Agricultura

Sonimpex Topoloveni, producătorul Magiunului de prune Topoloveni a deschis primul său magazin, în incinta Pieței Amzei. Magazinul comercializează magiunul de prune Topoloveni, dulcețurile și zacusca Topoloveana, toate la preț de producător

Sonimpex Topoloveni a deschis primul magazin de producător

Cu puţin timp înainte de Marea Sărbătoare a Unirii am primit o nouă recunoaştere a muncii noastre şi a calităţii produselor pe care le oferim pe piaţă- Distincţia Unică Excelenţă în Afaceri oferită de către Camera de Comerţ şi Industrie a României. A fost un gest de mare valoare pentru noi şi ne-am simţit datori să oferim la rândul nostru un cadou tuturor consumatorilor noştri şi am deschis un magazin într-o piaţă. Ne-am îndreptat atenţia către piaţă deoarece aşa am început promovarea magiunului. Târgul şi lingura de lemn au fost simbolurile cu care am început să  reamintim românilor că suntem proprietarii unui aliment minune al acestei lumi prea "chimizată" pentru gustul românesc. În Piaţa Amzei veţi găsi produsele noastre- Topoloveni şi Topoloveana- la standul inconfundabil prin premiile internaţionale și sigla de Furnizor al Casei Regale a României. În luna decembrie veţi cumpăra borcanele cu tricolor la preţuri de sărbătoare pentru buzunarele consumatorilor noștri”, a declarat dna Bibiana Stanciulov, director general şi unic acţionar al Sonimpex Topoloveni

Ca o recunoaștere a calității produsului, Comisia Europeană a aprobat anul acesta două programe de promovare a magiunul de prune Topoloveni peste hotare. Primul dintre acestea, cu o valoare de 981.000 euro are în plan promovarea produsului în Elveţia, Norvegia şi Federaţia Rusă, iar primele acţiuni au avut loc la sfârșitul lunii noiembrie, când Magiunul de prune Topoloveni a participat Târgul Igeho din Basel, Elveţia.

Cel de-al doilea proiect pe fonduri europene a fost listat oficial tot în noiembrie, Sonimpex Topoloveni fiind singurul producător român care va primi bani pentru promovarea principalului său produs- magiunul de prune- în America de Nord și Orientul Mijlociu, acest proiect având o valoare totală de 544.000 euro.

Sonimpex Topoloveni este singurul producător român care oferă pieței conserve din fructe și legume 100% naturale, fără aditivi alimentari, fără zahăr adăugat și fără conservanți. Mai multe detalii pe www.magiun-sonimpex.ro

Despre Sonimpex Topoloveni

Compania SONIMPEX TOPOLOVENI este singura producătoare din România pe segmentul prelucrării și conservării fructelor, fără zahăr adăugat și fără agenți de conservare. Pe lângă Magiunul de prune Topoloveni, compania mai are în portofoliu și gama de dulcețuri TOPOLOVEANA fără zahăr (afine ecologice, caise, căpșune, cătină, cireșe negre, coacăze, salcâm, goji ecologice, gutui, mure, nuci verzi, prune cu migdale, topinambur, vișine), dar și o pastă de tomate și zacuștele TOPOLOVEANA.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sonimpex-serv-com-srl/sonimpex-topoloveni-a-deschis-primul-magazin-de-producator