Vizita ambasadorului Poloniei la Fabrica de Magiun SONIMPEX Topoloveni

BUCURESTI - 28 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate

Luni, 4 martie, Ambasadorul Poloniei la București este așteptat la Fabrica de Magiun Topoloveni .

Vizita ambasadorului Poloniei la Fabrica de Magiun SONIMPEX Topoloveni

Luni, 4 martie, vom fi onorați să primim la Fabrica de magiun din Topoloveni vizita ambasadorului Poloniei la București.

Vizita este organizată de Consiliul Județean Argeș și are ca scop dezvoltarea relațiilor economice bilaterale.

Delegația poloneză este așteptată să sosească între orele 12.00-13.00, la Fabrica de magiun SONIMPEX TOPOLOVENI (str. Maximilian Popoviciu, nr. 56). Pentru această ocazie, reprezentanții fabricii le-au pregătit înalților oaspeți două surprize: aceștia vor fi serviți cu două produse noi din gama Topoloveana , care vor fi lansate pe piață în perioada imediat următoare.

Despre Sonimpex Topoloveni

SONIMPEX TOPOLOVENI este singurul producator cu capital 100% romanesc din domeniul prelucrarii si conservarii fructelor, legumelor si petalelor de flori fara zahar adaugat/aditivi alimentari/E-uri/agenti de conservare.
Tehnologia de preparare folosita de Fabrica de magiun TOPOLOVENI din 1914 (sistem bain-marie, in cazane cu pereti dubli, prin care circula abur, iar produsul se prepara la temperaturi controlate, menajante, de 68-70 de grade Celsius, timp de 12-14 ore), desi costisitoare, confera produselor finite avantajul neperisabilitatii, astfel ca nu au nevoie de conservanti sau aditivi pentru pastrare, ramanand 100% naturale.
Calitatea produselor SONIMPEX TOPOLOVENI a fost apreciata international si recompensata cu: Indicatia Geografica Protejata a Comisiei Europene (2011) pentru produsul traditional romanesc ”Magiun de prune Topoloveni”, ”Superior Taste Award 2010” (ITQI) pentru ”Magiun de prune Topoloveni”, ”Superior Taste Award 2011” (ITQI) pentru ”Magiun de prune Topoloveni” si ”Dulceata de cirese negre Topoloveana fara zahar adaugat si fara conservanti” si ”Superior Taste Award 2012” (ITQI) pentru dulceturile ”Topoloveana” din afine ecologice, catina si prune cu migdale dulci, fara zahar adaugat si fara conservanti.
SONIMPEX TOPOLOVENI este detinatoare a certificatului de „cod NATO de agent economic” si furnizor al Casei Regale a Romaniei pentru toate produsele sale.
In 2012, SONIMPEX TOPOLOVENI avea 25 de angajati si o cifra de afaceri de 4,98 mil. lei.