Caravana SOS Masina cu Jucarii

Locul desfasurarii: GilauGilau, judetul Cluj

Organizator: SOS Masina cu Jucarii

SOS Maşina cu Jucării – proiect al asociaţiei SOS Satele Copiilor România, parteneră a Fundaţiei Vodafone România desfăşoară în perioada 11-18 august a.c. o serie de activităţi de animaţie socio-educativă în localităţile Galaţi, Braşov, Baciu (judeţul Cluj), Gilău (judeţul Cluj), Timişoara, Variaş (judeţul Timiş) şi Sibiu.
Peste 800 de copii cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani însoţiţi de adulţi vor participa timp de doua ore la jocuri de grup, concursuri, jocuri cu diferite materiale, jonglerie, ateliere de pictură, modelaj şi confecţionare de jucării, având posibilitatea de a-şi dezvolta imaginaţia, creativitatea şi încrederea în sine, de a învăţa jocuri şi de a lega noi prietenii, într-o atmosferă de sărbătoare.
Activitaţile din cadrul circuitului sunt organizate cu sprijinul următoarelor organizaţii non-guvernamentale: Fundaţia Împreună – Galaţi, Centrul Vieţii Noi – Braşov, World Vision România – Biroul Cluj şi Fundaţia Edelweiss – Sibiu.

Livia Alexandru, Coordonator SOS Maşina cu Jucării
Tel. 0723.642.851

Despre ASOCIATIA ORGANIZATIA SOS SATELE COPIILOR ROMANIA

SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. De 60 de ani in lume si de 20 de ani in Romania, intervenim oriunde exista un copil si o nevoie, oferind sprijinul nostru. Organizatia SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Kinderdorf International, retea caritabila prezenta in 133 de tari ale lumii.

Participare: Intrare libera