Daruieste un Kico Nico Red, daruieste speranta

BUCURESTI - 15 decembrie 2014

Comunicat tip General in Media / Publicitate, ONG, Social, Retail, CSR

Live site

Vineri, 12 decembrie, Imaginarium lanseaza campania umanitara “ Daruieste un KicoNico Red, daruieste speranta” in folosul SOS Satele Copiilor Romania.

Daruieste un Kico Nico Red, daruieste speranta
 Imaginarium doreste sa garanteze dreptul tuturor copiilor de a se juca, ca baza pentru dezvoltarea unei copilarii fericite, in care jocul stimuleaza si incurajeaza educatia lor. De aceea, am dezvoltat in multe tari o campanie de solidaritate pentru acei copii, care din diverse motive nu se pot juca. Astfel, ne asiguram ca vor fi fericiti in fiecare zi a anului, contribuind la crearea unui viitor mai bun. 

Alexandru Consulea - General Manager, Imaginarium Romania

Imaginarium doreste sa garanteze dreptul tuturor copiilor de a se juca, ca baza pentru dezvoltarea unei copilarii fericite, in care jocul stimuleaza si incurajeaza educatia lor. De aceea, am dezvoltat in multe tari o campanie de solidaritate pentru acei copii, care din diverse motive nu se pot juca. Astfel, ne asiguram ca vor fi fericiti in fiecare zi a anului, contribuind la crearea unui viitor mai bun, a declarat Alexandru Consulea , General Manager Imaginarium Romania

 

Incepand cu 01.12.2014 pentru fiecare Red KicoNico cumparat, Imaginarium doneaza 20 de lei catre SOS Satele Copiilor Romania. Fondurile stranse vor fi folosite de asociatie pentru cresterea si ingrijirea de tip familial a celor peste 240 de copii si tineri din cele 3 Sate SOS aflate in Bucuresti, Hemeius – Bacau si Cisnadie – Sibiu.

 

La Imaginarium ne mentinem angajamentul din prima zi de a construi o lume mai buna. De aceea continuam actiunile de responsabilitate sociala in care KicoNico este, ca intotdeauna, cel mai bun ambasador. KicoNico este dragoste si bunatate. El nu este perfect, dar este fericit si putem invata de la el despre adevarata puritate a sufletului. De aceasta data, KicoNico este colorat in rosu pentru o cauza buna: pentru a ne reaminti despre necesitatea de a fi solidari cu cei care sufera , a adaugat Alexandru Consulea, General Manager - Imaginarium Romania.

 

SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. De 65 de ani in lume si de 24 de ani in Romania - „oferim o familie iubitoare pentru fiecare copil". Inca de la infiintare, SOS Satele Copiilor Romania s-a diferentiat prin modelul de ingrijire alternativa pe care l-a oferit copiilor care, din diferite motive, nu au putut ramane alaturi de familiile lor biologice.

Despre SOS-Satele Copiilor Romania

SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice.
De 60 de ani in lume si de 20 de ani in Romania, intervenim oriunde exista un copil si o nevoie, oferind sprijinul nostru. Organizatia SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Kinderdorf International, retea caritabila prezenta in 133 de tari ale lumii.