Marea revansa- Ambasadorul Gica Popescu ajuta copiii!

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: SOS Satele Copiilor Romania

Gica Popescu, ambasadorul FIFA pentru SOS Satele Copiilor Romania, se va afla sambata 29 aprilie 2006 cu incepere de la ora 10.00 in Calea Floreasca nr. 165 Sector 1 Bucuresti, alaturi de sportivii talentati pe care ii sprijina.
Copiii din SOS Satul Copiilor Bucuresti, impreuna cu invitatii lor, sportivi de la Scoala de Fotbal Gica Popescu si Scoala “Mark Twain”, organizeaza Meciul “Marea Revansa”, ca urmare a infrangerii suferite la Craiova in 01.10.2005 cand echipa gazda a fost cea a Scolii de Fotbal Gica Popescu.
Reamintim ca in cursul anului trecut domnul Gica Popescu a devenit Ambasador FIFA pentru SOS Satele Copiilor Romania, proiect pe care il sprijina in mod constant.
Va asteptam pe toti sa fiti alaturi de copii, sa jucati fotbal cu ei, sa-i vedeti in actiune!
Hai SOS Satul Copiilor Bucuresti!


Cristiana Ionescu
Reprezentant Relatii Publice
Mobil: 0720.073.184

Despre ASOCIATIA ORGANIZATIA SOS SATELE COPIILOR ROMANIA

SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. De 60 de ani in lume si de 20 de ani in Romania, intervenim oriunde exista un copil si o nevoie, oferind sprijinul nostru. Organizatia SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Kinderdorf International, retea caritabila prezenta in 133 de tari ale lumii.

Participare: Intrare libera