Scrisoare de 1 iunie

Locul desfasurarii: Calea Floreasca nr 165 sector 1 Bucuresti

Organizator: SOS Satele Copiilor Romania

Scrisoare de 1 iunie

Dragi parinti si bunici,
va scriu ce se intampla aici!
Va fi joi ziua copiilor...sau 1 Iunie, cum o stim cu totii!
Si noi, copiii din SOS Satele Copiilor Romania ne serbam la joaca, la pescuit.
Veniti si voi?
Haideti alaturi de prietenii nostri de la gradinitele din Sectorul 1, din parcul Plumbuita, sau SOS Satul Copiilor Bucuresti, din Calea Floreasca nr 165 sector 1!
Desigur ne vom distra si in zilele urmatoare astfel:
- 1 iunie, SOS Satul Copiilor Bucuresti, de la ora 10.00 cu PARADA COSTUMELOR, DESEN PE ASFALT, CONCURS CU ROLE, STAFETE DISTRACTIVE, PREMIERE, MUZICA SI JOC
- 1 Iunie, “O LUME MINUNATÔ - PARCUL PLUMBUITA- dedicat Zilei de 1 Iunie – Ziua Internationalã a Copilului - organizat de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 2, cu participarea Asociatiei SOS Satele Copiilor România, prin proiectul SOS Masina cu Jucarii (jonglerie, jocuri de lemn) intre orele 10:00 - 14:00
- 2 iunie, SOS Satul Copiilor Bucuresti, in parteneriat Public- Privat cu Inspectoratul Scolar al Sectorului 1 Bucuresti si Gradinitele din sectorul 1, de la ora 16.00 sa ne jucam impreuna in iarba cu SOS Masina cu Jucarii! Copiii din comunitatea defavorizata a sectorului 1 vor primi cadouri pe care colegii lor de la Gradinitele din Sectorul 1 le-au strans special pentru a marca aceasta zi.
- 3 iunie, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, Asociatia “Pescari 4Ever” Bucuresti organizeaza la Tancabesti un concurs de pescuit sportiv dotat cu premii, pentru copiii in dificultate din cadrul SOS Satul Copiilor Bucuresti.
Va asteptam pe toti!
Copiii SOS Satele Copiilor Romania,
prin


Cristiana Ionescu
Reprezentant relatii publice
SOS Satele Copiilor Romania
str. Natatiei nr 66B sector 1Bucuresti
tel: 021-668.00.90; 021-668.00.77
fax: 021-668.00.72
Cristiana Ionescu, reprezentant relatii publice
mobil: 0720073184

Despre ASOCIATIA ORGANIZATIA SOS SATELE COPIILOR ROMANIA

SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. De 60 de ani in lume si de 20 de ani in Romania, intervenim oriunde exista un copil si o nevoie, oferind sprijinul nostru. Organizatia SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Kinderdorf International, retea caritabila prezenta in 133 de tari ale lumii.

Participare: Intrare libera