Toti copiii se joaca in Iunie!

Locul desfasurarii: Calea Floreasca 165 sector 1

Organizator: SOS Satele Copiilor Romania

Toti copiii se joaca in Iunie!

Asociatia SOS Satele Copiilor Romania, in parteneriat Public- Privat cu Inspectoratul Scolar al Sectorului 1 Bucuresti si Gradinitele din sectorul 1, va invita vineri 2 Iunie 2006 de la ora 16.00 in Calea Floreasca 165 sector 1 sa ne jucam impreuna in iarba cu SOS Masina cu Jucarii!
Copiii din comunitatea defavorizata a sectorului 1 vor primi cadouri pe care colegii lor de la Gradinitele din Sectorul 1 le-au strans special pentru a marca aceasta zi.
SOS Satele Copiilor Romania, organizatie neguvernamentala ce desfasoara proiecte in domeniul protectiei copiilor in dificultate de 15 ani, deruleaza in Bucuresti, pe raza sectorului 1, un proiect de Prevenire a Separarii Copilului de Familie.
Alaturi de acest proiect , asociatia desfasoara in Bucuresti si Cisnadie alte proiecte in acest domeniu: SOS Satul Copiilor Bucuresti, SOS Satul Copiilor Cisnadie, SOS Comunitatea de Tineri Bucuresti, SOS Comunitatea de Tineri Sibiu, Gradinite, SOS Masina cu Jucarii, Programul Comunitar de la Cisnadie, Tabara de vacanta Cisnadie.

Lavinia Hagiu
Coordonator Proiect Prevenirea Separarii Copilului de Familia Sa
Telefon:233.05.00
Cristiana Ionescu
Reprezentant Relatii Publice
Mobil: 0720.073.184

Despre ASOCIATIA ORGANIZATIA SOS SATELE COPIILOR ROMANIA

SOS Satele Copiilor Romania ocroteste si sprijina astazi peste 1000 de copii in dificultate, care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. De 60 de ani in lume si de 20 de ani in Romania, intervenim oriunde exista un copil si o nevoie, oferind sprijinul nostru. Organizatia SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Kinderdorf International, retea caritabila prezenta in 133 de tari ale lumii.

Participare: Intrare libera