Sound & Image Events


Descrierea companiei Sound & Image Events

FESTIVALUL SIRNAVILLE ARTS&CRAFTS are loc langa loc. Sirna, judetul Prahova, in vecinatatea Aerodromului Aerofox (Tariceni) – la o distanta de putin peste 40 de Km de Bucuresti. Cu masina se poate ajunge pe DN1. In localitatea Potigrafu se face stanga catre Gorgota.
Organizatorii asigura si curse directe cu autocarul cu plecare din Piata Presei Libere. Orarul poate fi vizionat pe site-ul evenimentului la urmatoarea adresa: http://sirnaville.wordpress.com/2009/08/09/the-buss-to-sirnaville-and-out/
Facilitatile evenimentului includ campare cu toalete, dusuri si acces controlat, parcare. La Sirnaville vor concerta Urma, Suie Paparude, Blazzaj, Kumm, The Amsterdams, Grimus, Aria Urbana, Snails, The Pixels, The Moood si Highlight Kenosis. In cadrul festivalului puteti participa la ateliere de pictura, desen, sculptura, zboruri cu avioane ultrausoare si motodeltaplane, skydiving si bungee jumping. Vineri si sambata seara NEXT aduce scurt metraje si lung metraje romanesti la cinematograful in aer liber. Duminica seara, compania de teatru Dan Puric va urca pe scena Sirnaville pentru a sustine spectacolul Toti Cinci.

Comunicate Sound & Image Events :

Vezi toate comunicatele companiei Sound & Image Events.