Sound & Image Consulting la Targul Estival Constanta

BUCURESTI - 22 iulie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

SOUND & IMAGE Consulting vă aşteaptă la mare, la Târgul Estival Constanţa, cu promoţii şi oferte excepţionale - reduceri de până la 40 % din preţul de catalog şi, fireşte, cu cele mai noi apariţii.

Sound & Image Consulting la Targul Estival Constanta

In perioada 17 iulie - 16 august 2009, la Complexul Expoziţional Constanţa, pavilionul central, standul A132, veţi găsi colecţia completă a tuturor titlurilor apărute până acum din seria documentarelor Discovery pe DVD, precum şi surpriza lansării unei noi serii de documentare, colecţia Discovery Atlas.

Avem pregătite manualele DVD pentru perfecţionarea limbii engleye de la Extra English, iar pentru cei care doresc să revadă celebre producţii româneşti, vă aşteptăm cu o bogată colecţie de titluri produse de către TVR Media.

Nu am uitat nici de copii. Vom fi prezenţi cu cele mai frumoase desene animate semnate de Walt Disney, dar şi cu multe alte surprize. Si pentru că la mare e şi distracţie, am selectat cele mai bune titluri de filme western şi muzică pentru toate gusturile.

Programul de vizitare al târgului este de luni până duminică intre orele 11.00 şi 22.00, iar intrarea este liberă.

Aşadar, vă aşteptăm cu mic cu mare in ritmuri de vacanţă la cel mai important târg de la malul Mării Negre.

Puteţi descoperi de asemenea intreaga noastră gama de produse pe site-ul nostru: www.mediadocs.ro

Despre Sound & Image Events

SOUND & IMAGE Consulting este distribuitorul exclusiv pentru documentarele Discovery Channel şi Animal Planet. Compania a fost infiinţată in anul 2005, având ca obiect de activitate servicii de consultanţă şi intermediere achiziţii de licenţe, diverse servicii de authoring şi multiplicare discuri optice, precum şi servicii de consultanţă media.

Sound & Image Consulting SRL
Cornelia Tone
Pr Manager
Bd. Gheorghe Sincai, nr.14, Bl. 11, sc.1, ap.1, sector 4
+40 21 330 13 66
cornelia.tone@sound-image.ro