Briot Emotion, cea mai recenta si completa masina din clasa compacta, a fost pentru a doua oara la Brasov

Pantelimon - 18 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Masina de slefuit Briot Emotion a fost prezenta si anul acesta in standul Sover Optica Group, organizatie ce a participat in calitate de expozant la cea de-a XII-a editie a Salonului National de Optica si Optometrie (SNOO) de la Brasov. Pentru orice comanda lansata in cadrul celor 3 zile ale expozitiei, Sover Optica a oferit un pret cu adevarat emotionant. Pachetul promotional compus din Briot Emotion si autolensmetrul Shin Nippon SLM 4000 valoreaza 18701* euro, cu 21% mai putin in raport cu suma preturilor de lista a fiecarei componente.

Sloganul campaniei de comunicare - „Cu Emotion, prelucrarea lentilelor devine o joacă de copii” - dovedește că inovația continuă dublată de îndelungata experiență în domeniul aparatelor automatizate de șlefuit lentile sunt pârghiile prin care cele mai sofisticate tehnologii sunt adaptate constant pentru un segment din ce în ce mai exigent de opticieni.

Sloganul campaniei de comunicare - „Cu Emotion, prelucrarea lentilelor devine o joacă de copii” - dovedește că inovația continuă dublată de îndelungata experiență în domeniul aparatelor automatizate de șlefuit lentile sunt pârghiile prin care cele mai sofisticate tehnologii sunt adaptate constant pentru un segment din ce în ce mai exigent de opticieni.

 Punctele forte ale meniului Emotion: scanare fotografica si mecanica, memorarea unui numar de 300 de lucrari si a 200 de forme, editarea coordonatelor de gaurire, capacitatea de a modifica forma lentilei si centrare prin sistem video digital.  

Cristian Ghemis, responsabilul Sover Optica Echipamente

Pe parcursul SNOO, echipa departamentului Sover - Echipamente a oferit vizitatorilor atat informatii detaliate privind functionalitatile specifice noii masini de slefuit Briot Emotion, cat si demonstratii practice adecvate unui laborator de montaj a ochelarilor dupa prescriptie optometrica.

Briot Emotion este o masina de slefuit lentile pe contur ce raspunde perfect cerintelor actuale dintr-un atelier de optica medicala. Principalele premise ale proiectarii Emotion au urmarit atingerea echilibrului dintre simplitatea operationala si performantele tehnice, specialistii francezi reusind sa creeze un echipament compact, usor de manevrat, ce permite executia rapida a celor mai uzuale prelucrari. Fie ca ne referim la scanerul 4D, la centratorul-blocator sau la display-ul touchscreen de inalta rezolutie - Emotion este singura masina compacta echipata cu acest tip de interfata, toate aceste functionalitati sunt integrate intr-un design ce permite utilizatorului sa-si gestioneze fluxul de procese intr-un mod intuitiv, cursiv si ergonomic.

Dl Cristian Ghemis, responsabilul departamentului Sover Optica Echipamente, a dorit sa sublinieze ca “participarea companiei noastre la actuala editie are menirea sa contribuie atat la sporirea increderii clientilor in masinile de slefuit Briot, cat si la inaugurarea unei actiuni promotionale ce sfarseste la finele lunii august 2013.”  Dl Ghemis a continuat: “In pachetul «masina + lensmetru», propus la pretul special de 18701* euro, cumparatorii pot beneficia de punctele forte ale meniului Emotion: scanare fotografica si mecanica, memorarea unui numar de 300 de lucrari si a 200 de forme, editarea coordonatelor de gaurire, capacitatea de a modifica forma lentilei si centrare prin sistem video digital. Datorita discurilor cu diametru Ø90 mm, se pot realiza fatete precise pentru lentile alungite si curbate. Mai mult, o freza speciala executa canal si gaurire sub unghi de 10°, intregind astfel setul de prelucrari disponibile.”

Sloganul campaniei de comunicare - „Cu Emotion, prelucrarea lentilelor devine o joaca de copii” - dovedeste ca inovatia continua dublata de indelungata experienta in domeniul aparatelor automatizate de slefuit lentile sunt parghiile prin care cele mai sofisticate tehnologii sunt adaptate constant pentru un segment din ce in ce mai exigent de opticieni. Simplitatea si versatilitatea definesc noua masina Briot Emotion.

Emotion a fost lansat anul trecut, la MIDO 2012, de catre Briot International, unul din cei mai cunoscuti fabricanti mondiali de masini de slefuit lentile pe contur. In Romania, produsele Briot-Weco sunt distribuite de Sover Optica Group.

*Preturile sunt fara TVA

---- ### ----

 

Videoclip Briot Emotion (limba romana)

http://vimeo.com/43150804

 

Despre Briot International

Briot International este recunoscut drept “expert” in sectorul echipamentelor pentru opticieni, punand un accent deosebit atat pe dezvoltarea unei game de produse diversificate, cat si pe controlul calitatii si serviciilor livrate pertenerilor de afaceri. Cu mai mult de 300 de tehnicieni raspanditi la nivel mondial, aproximativ 30.000 de masini de slefuit in functiune si 2.000 de masini vandute in fiecare an, opticienii din intreaga lume beneficiaza de experienta profesionala si expertiza tehnica a echipei Briot International.

La ora actuala, marca Briot este detinuta de Luneau Technology SAS al carui presedinte executiv este Marc Abitbol. Din portofoliul Luneau Technology fac parte 3 branduri: Briot, Weco si Luneau Visionix. Luneau si Visionix fuzionat in 2003, ambele societati detinand o lunga traditie in sectorul aparatelor pentru optometrie si oftalmologie, portofoliul lor de produse incluzand un numar de 30 de patente. Weco, fondata in 1914, a fost un pionier pe piata echipamentelor pentru laboratoarele de optica medicala, fiind specializata in domeniul prelucrarilor integrate.

Despre Salonul National de Optica si Optometrie

In perioada 14-16 iunie 2011, la Brasov, se desfasoara cea de-a XII-a editie a Salonului National de Optica si Optometrie (SNOO). Beneficiind de aproximativ 1.100 metri patrati, 31 de societati romanesti, precum si o companie din strainatate expun cele mai recente noutati din domeniul industriei optice, articolele etalate fiind ambasadorii a peste 150 de branduri. Evenimentul este organizat pentru a patra oara in incinta Brasov Business Park, un modern centru de afaceri recunoscut deja drept un reper expozitional al orasului.

 

Despre MIDO (Mostra Internazionale di Ottica, Optometria, Oftalmologia) Rho Fiera Milano

www.mido.it 

Despre Sover Optica S.R.L.

Sover Optica Group este o societate comerciala cu capital mixt romano-italian infiintata in 1994, al carei obiect de activitate il reprezinta distributia nationala de articole optice destinate ingrijirii vederii. Principalele categorii de produse comercializate de Sover Optica – rame de ochelari, ochelari de soare si accesorii, sunt dedicate corectiei sau protectiei vederii, oferta Sover Optica fiind completata cu echipamente, aparate si instrumentar destinate cabinetelor de optometrie sau oftalmologie, atelierelor de optica medicala sau saloanelor de optica. Incepand cu 1 februarie 2012, lentilele oftalmice corectoare constituie portofoliul Optical Lenses SRL, o societate ce distribuie in exclusivitate produsele HOYA Vision Care.

Dupa 20 ani de activitate, Sover Optica Group are peste 65 de angajati si o baza de clienti formata din peste 500 magazine de optica si cabinete de optometrie sau oftalmologie. Sover Optica Group este unic importator si distribuitor in Romania pentru urmatoarele branduri: 1a Classe Alviero Martini, Azzaro, Blackfin, Charriol, Charmant, Cotton Club, Francesco Smalto, Henry Jullien, Just Cavalli, Laura Biagiotti, Levi`s, Montblanc, MCS Marlboro Classics, Roberto Cavalli, Thierry Mugler, Timberland, Tom Ford si Trussardi.