Sover Optica Group a lansat ochelarii lui James Bond

Pantelimon - 29 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Ochelarii de soare TF Marko 144, ce apar pe chipul agentului 007 din actualul film Skyfall James Bond , au fost lansati in Romania, vineri, 26 octombrie 2012, cu prilejul celei de-a XVII-a editii a evenimentului anual IPSO (Intalnirea Partenerilor Sover Optica ).

Ochelarii de soare TF Marko 144 col 28W Gold

Ochelarii de soare TF Marko 144 col 28W Gold

 “Anul acesta, brandul Sover aniverseaza 50 de ani, exact aceeasi perioada trecand de la aparitia pe marile ecrane a primului film al seriei James Bond. [...] Suntem deosebit de bucurosi ca am reusit sa corelam lansarea ochelarilor Tom Ford printr-un eveniment suprapus perfect cu unul de amploarea lansarii unui film atat de celebru si cu o vizibilitate atat de accentuata.” 

Doina Badiu, directorul general al Sover Optica Group

Lansarea noilor ochelari a fost sincronizata cu data lansarii mondiale a peliculei, confirmand faptul ca Sover Optica Group este preocupata atat de comercializarea celor mai renumite produse prezente pe piata mondiala de profil, cat si de promovarea celor mai recente noutati sau tendinte din domeniul accesoriilor de moda. Conform traditiei, in fiecare toamna, partenerii strategici Sover Optica Group sunt invitati sa descopere produsele noilor colectii apartinand unor renumite branduri ale modei internationale: 1a Classe Alviero Martini, Azzaro, Francesco Smalto, Laura Biagiotti, Montblanc, Roberto Cavalli, Thierry Mugler, Timberland, Tom Ford sau Trussardi.

Referindu-se la actuala lansare, dna Doina Badiu, directorul general al Sover Optica Group, a afirmat: “Anul acesta, brandul Sover aniverseaza 50 de ani, exact aceeasi perioada trecand de la aparitia pe marile ecrane a primului film al seriei James Bond. Nu este o simpla coincidenta faptul ca atat agentul 007 , cat si purtatorii de ochelari se afla intr-o permanenta cautare: ambii urmaresc sa traiasca in siguranta, elucidand cat mai rapid si perfect o dilema spre binele propriu, precum si al intregii lumi. De aceea, suntem deosebit de bucurosi ca am reusit sa corelam lansarea ochelarilor Tom Ford printr-un eveniment suprapus perfect cu unul de amploarea lansarii unui film atat de celebru si cu o vizibilitate atat de accentuata.”

 

In rolul agentului 007, Daniel Craig este brand ambassadorul creatiilor Tom Ford, atat pentru vestimentatie, cat si pentru accesorii. Actorul britanic de 44 de ani este pentru a doua oara imaginea ochelarilor Tom Ford, in filmul anterior (Quantum of Solace, 2008) Daniel Craig purtand modelul TF 108. Desi linia anourilor este similara, modelul TF 108 este mai indraznet prin renuntarea la puntea dubla, in vreme ce TF 144 Marko (culoare 18V Silver Black) se doreste mai apropiat de spiritul clasic, respectand reteta traditionalului model aviator cu doua prinderi centrale la puntea nazala.

Ochelarii TF Marko 144 au fost expusi in cadrul workshopului desfasurat in perioada 26-27 octombrie 2012, la sediul din Pantelimon al companiei, fiind prezentati in exclusivitate celor mai importanti parteneri Sover Optica Group.

Ochelarii de soare TF Marko 144 fac parte din recenta colectie Tom Ford, fiind produsi de catre grupul Marcolin (Italia). Modelul este disponibil intr-o singura dimensiune (58-13/140 mm) si se poate comanda in sase variante cromatice: 28W Gold, 28P Gold Black, 14D Silver, 18V Silver Black, 09J Rhodium Brown si 08B Ruthenium.

Incepand cu luna ianuarie 2013, Sover Optica Group va distribui ochelarii de soare TF 144 in magazinele de optica medicala din Romania.

 

Despre Sover Optica S.R.L.

Sover Optica Grup si-a castigat o binemeritata reputatie in sectorul opticii medicale din Romania, atat datorita profesionalismului si seriozitatii serviciilor sale, cat si rezonantei brandurilor de ochelari pentru care este unic importator si distribuitor: 1a Classe Alviero Martini, Azzaro, Charriol, Daniel Hechter, Francesco Smalto, Henry Jullien, Laura Biagiotti, Montblanc, MCS Marlboro Classics, Roberto Cavalli, Thierry Mugler, Timberland, Tom Ford sau Trussardi.

Cea de-a XVII-a editie a evenimentului IPSO confirma faptul ca Sover Optica Group este, la ora actuala, un furnizor capabil sa ofere cele mai importante categorii de ochelari, acoperind toate segmentele de varsta, intr-un sortiment diversificat atat din punct de vedere valoric - premium, medium si low, cat si din punct de vedere al materialelor din care sunt confectionati – aur, titan, Excellence Titan, Sandvik Nanoflex™, aluminiu, monel 400, Trogamid CX, Grilamid TR 90, acetat de celuloza, propionat etc.

 

Despre Marcolin si Tom Ford

In octombrie 2005, Marcolin Italia a prezentat prima colectie de ochelari Tom Ford Eyewear - monturi optice si ochelari de soare , atat pentru femei cat si pentru barbati, produsa sub licenta inchiriata. Colectia aduce cu sine semnul distinctiv al luxului, precum si minimalismul architectural – atribute binecunoscute al designerului Tom Ford. In  martie 2011, Grupul Marcolin anunta prelungirea pana in decembrie 2022 a licentei de proiectare, productie si distributie a colectiilor de ochelari Tom Ford Eyewear.

La 22 martie 2011, Grupul Marcolin anunta atingerea celor mai bune rezultate din intreaga istorie a grupului. Spre exemplu, productia facturata la 31 decembrie 2010 este de 128,6 milioane de euro, ceea ce reprezinta o crestere cu 14,2% in raport cu anul 2009. In anul 2010, Marcolin a vandut 5,5 milioane de ochelari organizati in mai mult de 600 modele. Grupul este cotat la bursa din Milano.

 

Despre colaborarea dintre Tom Ford si SKYFALL

Tom Ford a creat peste 20 de costume la comanda pentru Daniel Craig, la un pret aproximat de 10.000 de dolari. "Am apelat la Tom Ford, stilistul creand costumele la comanda. Sunt exceptionale. Orice s-ar intampla, Daniel se ridica, iar costumul arata impecabil. Toate costumele din acest film sunt realizate manual, la comanda si am reusit sa-i imprimam personajului un look modern, adecvat anului 2012", a declarat Jany Temime, designerul de costume al filmului James Bond Skyfall.

Despre filmul Skyfall James Bond Skyfall James Bond este produs pentru EON Productions - detinatoarea licentei James Bond - de echipa Michael G. Wilson si Barbara Broccoli, cei doi colaborand si pentru GoldenEye (1995), Tomorrow Never Dies (1997), The World Is Not Enough (1999), Die Another Day (2002), Casino Royale (2006) si Quantum of Solace (2008). Skyfall s-a filmat in studiorile MGM (Metro-Goldwyn-Mayer), este regizat de Sam Mendes si il are ca protagonist pe Daniel Craig.

Bond este un icon cultural, produsul unei francize cu incasari de 5 miliarde de dolari. Intre 25% si 50% din populatia lumii a vazut cel putin un film Bond in viata lor. Prin intermediul promovarii de produse, producatorii lui Skyfall au castigat aproape o treime din bugetul de 200 de milioane ale filmului. Conform primelor estimari, Skyfall va genera incasari mondiale cifrate intre 700 de milioane si un miliard de dolari.

Despre lansarea Skyfall

http://procinema.ro/stiri/premiera-regala-pentru-skyfall-james-bond-la-cea-mai-mare-lansare-din-viata-sa.html#ixzz2AT9OO2F3

In seara de 23 octombrie, Skyfall, al 23-lea film din seria Bond, a avut parte de o premiera regala la Londra, in cadrul unui eveniment organizat la Royal Albert Hall. Skyfall a fost foarte bine primit de critici, unii dintre ei considerandu-l deja cel mai bun film James Bond din toate timpurile.

Covorul rosu a fost plin de staruri venite sa-l sarbatoreasca pe agentul 007 dupa 50 de ani de succese pe marile ecrane, dar si pentru a se bucura de cel mai recent film din serie. Specialistii anunta ca Skyfall James Bond 007, noua pelicula cu Javier Bardem si Daniel Craig, ar putea atinge incasari de aproape un miliard de dolari.

Skyfall 007 - Official trailer

http://youtu.be/A82nMyFLdtQ

Despre Sover Optica S.R.L.

Sover Optica Grup și-a câștigat o binemeritată reputație în sectorul opticii medicale din România, atât datorită profesionalismului și seriozității serviciilor sale, cât și rezonanței brandurilor de ochelari pentru care este unic importator și distribuitor: 1a Classe Alviero Martini, Azzaro, Charriol, Daniel Hechter, Francesco Smalto, Henry Jullien, Laura Biagiotti, Montblanc, MCS Marlboro Classics, Roberto Cavalli, Thierry Mugler, Timberland, Tom Ford sau Trussardi.