Ochelarii Sover vor incanta Sanremo

Pantelimon - 16 februarie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

In prima seara a festivalului international de muzica usoara de la Sanremo*– Italia, cunoscuta solista Irene Fornaciari** va incanta publicul cu noua ei pereche de ochelari fabricata, special pentru ea, de catre compania Sover Italia***, in spiritul anilor `70.

Ochelarii Sover vor incanta Sanremo

Dealtfel, seara de 16 februarie poate fi considerata drept o premiera absoluta pentru evolutia colectiei “Vintage Irene Fornaciari by Sover”, deoarece este pentru prima oara cand un model poate fi admirat si aplaudat “la scena deschisa”. Cantareata si-a dorit foarte mult sa-i poarte cu ocazia celei de-a 60-a aniversari a Festivalului de la Sanremo si nu renuntat la ideea de a-i avea ca parteneri chiar si in sesiunea de interviuri Dopofestival.
Acesti noi ochelari apartin unei familii de modele concepute astfel incat sa reflecte cat mai mult identitatea artistei, Irene implicandu-se deopotriva in procesul definirii caracterului si personalitatii acestora. Un fapt demn de mentionat este acela ca, in luna octombrie a anului trecut, artista a vizitat, impreuna cu Zucchero, sediul operational din localitatea Soverzene, unde, sub indrumarea unui designer specializat, a convenit asupra modului de elaborare al formelor, al selectarii materialelor si al alegerii nuantelor viitoarei colectii, stabilindu-i practic cele mai importante trasaturi.
Adresata publicului feminin, colectia “Vintage Irene Fornaciari by Sover” va fi lansata in mod oficial la MIDO****, viitoarea expozitie mondiala din domeniu, care se va desfasura intre 5-7 martie 2010, la Milano. Cu acest prilej, Sover Italia va prezenta partenerilor sai atat noile modele de ochelari, cat si primele imagini ale campaniei de promovare pe care compania belluneza le va utiliza in decursul celor 3 ani de valabilitate al acordului semnat toamna trecuta cu Irene Fornaciari. In acelasi timp si urmand aceleasi principii de colaborare, va fi lansata colectia “Sugar by Sover” destinata segmentului masculin si al carui protagonist va fi tatal Irenei, celebrul star international al muzicii pop-rock, Zucchero Fornaciari.


Sursa informatiei
http://www.eyesway.net/index.php?idcont=12043

*Festivalul de muzica de la Sanremo (16 – 20 februarie 2010)
http://www.sanremo.rai.it

**Irene Fornaciari – Biografie (site oficial)
http://www.irenefornaciari.it/

***Sover Srl Italia
http://www.sover.ro/istoric.php

****MIDO (Mostra Internazionale di Ottica, Optometria, Oftalmologia)
http://www.mido.it/


Despre SOVER OPTICA

Sover Optica - profil de companie
http://www.soveroptica.ro/despre_noi.php
Sover Optica este o societate comerciala cu capital mixt romano-italian înfiintata în 1994. Sover Optica livreaza in Romania produse si servicii de tip Business to Business, fiind un distribuitor national de articole optice destinate ingrijirii vederii.


Ion Valentin Parescura,
director de imagine Sover Optica
077145 Pantelimon-Jud Ilfov
Tel: 021 351 66 26; Fax: 021 351 66 27

office@sover.ro