Sover Optica Shops îşi prezintă colecţiile 2008 de ochelari la MODEXPO

BUCURESTI - 22 februarie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Sover Optica Shops îşi prezintă noile colecţii 2008 de ochelari de soare, ochelari de vedere şi accesorii la MODEXPO, în perioada 21-24 februarie 2008.

Sover Optica Shops îşi prezintă colecţiile 2008 de ochelari la MODEXPO

În cele patru zile ale expoziţiei MODEXPO, Sover Optica Shops etalează noile colecţii purtând semnătura unor cunoscuţi designeri ai modei internaţionale: Gianfranco Ferre, Thierry Mugler, Azzaro, Cerruti 1881, Roberto Cavalli, Alviero Martini, Trussardi, Laura Biagiotti, Mariella Burani, Missoni, Baldinini, Alessandro Dell`Acqua şi alţii, oferind vizitatorilor atât posibilitatea de a se informa direct la stand asupra noilor tendinţe ale modei de profil în 2008 cât şi de a achiziţiona pe loc, la preţuri promoţionale, modelele preferate. În plus, informăm vizitatorii despre lanţul de magazine cât şi despre facilităţile oferite la cumpărarea de produse din magazinele noastre, cele mai importante fiind cele oferite membrilor SoverClub.

“Suntem prezenţi pe piaţa românească de peste opt ani şi comercializăm câteva din cele mai celebre colecţii de ochelari aparţinând sistemului italian de modă. Numitorul comun al acestor veritabili vectori de imagine gravitează în jurul emblemei «Made in Italy» un reper arhicunoscut al libertăţii de creaţie şi al inovaţiei necontenite, elemente-cheie care ilustrează valenţele inconfundabilului stil italian” a declarat domnul Dorin Nicolae Badiu, directorul general al Sover Optica Shops.

Este pentru prima dată când participăm la o expoziţie din iniţiativa şi în organizarea Unimpresa (Uniunea Întreprinderilor italiene din România) fiind prezenţi în zona “Piazza Italia” din incinta Pavilionului 16, alături de alte opt companii italiene din sectorul producţiei vestimentare.

Sover Optica Shops salută iniţiativa Unimpresa, considerând această participare de grup la MODEXPO ca o contribuţie relevantă pentru implementarea noii strategii de dezvoltare a reţelei de magazine de optică în teritoriu.

Despre SOVER OPTICA

Sover Optica Shops este o reţea naţională de magazine de optică medicală ce oferă un sistem integrat şi personalizat de produse-servicii-informaţii dedicat corecţiei şi îngrijirii vederii umane. Lansată în anul 2000, reţeaua numără în prezent 15 magazine de specialitate şi o bază stabilă de 15.000 de clienţi care au încredere în echipa performantă de profesionişti ai vederii aceasta fiind continuu orientată spre îndeplinirea nevoilor vizuale ale oricărui client şi gestionarea cât mai precisă a capitalului vederii specific fiecăruia dintre aceştia.
Cardul SoverClub – oferă fiecărui deţinător următoarele avantaje semnificative:
•10% reducere pentru orice achiziţie
•O consultaţie oftalmologică gratuită în fiecare an
•Consultanţă activă pentru selecţia dispozitivului individual de vedere
•Abordare personalizată în acord cu nevoile vizuale ale fiecărui membru
•Garanţia integrală şi pe o durată de 24 luni a ochelarilor executaţi în reţeaua magazinelor Sover Optica Shops

El este totodată un instrument unic de gestionare a “capitalului vederii” propriu fiecărui client. Având la dispoziţie un sistem accesibil, rapid şi flexibil de evidenţă şi gestiune a parametrilor optometrici individuali, personalul specializat al reţelei Sover Optica Shops înregistrează evoluţia stării de sănătate oculară a fiecărui detinator al cardului SoverClub.
Toţi membrii echipei Sover Optica Shops sunt convinşi de forţa ideilor inovatoare şi cred în libertatea oamenilor cu...VEDERE FĂRĂ FRONTIERE.

Valentin Pareşcura – Director de Imagine Sover Optica
Tel: +40 21 351 66 26 / Fax: +40 21 351 66 27

office@sover.ro