La BUCHAREST CLASSIC CAR SHOW masinile sunt mentinute stralucitoare de SPALARE IN PARCARE

Locul desfasurarii: World Trade Plaza - Pullman Hotel

Organizator: WTC Bucuresti si Clubul Vehiculelor de Epoca

La BUCHAREST CLASSIC CAR SHOW masinile sunt mentinute stralucitoare de SPALARE IN PARCARE

In perioada 10 - 13 Iunie 2010 la World Trade Plaza - Pullman Hotel se va desfasura editia inaugurala a unui eveniment special: Bucharest Classic Car Show. Cele peste 50 modele de automobile de epoca vor fi mentinute stralucitoare pe toata durata evenimentului de SPALARE IN PARCARE - franciza romaneasca de spalatorie auto mobila. SPALARE IN PARCARE este partener oficial “Bucharest Classic Car Show”. www.SpalareInParcare.ro

SPALARE IN PARCARE va invita la “Bucharest Classic Car Show” unde puteti asista la demonstratii de intretinere cosmetica a masinilor expuse la eveniment. Pe toata durata evenimentului puteti achizitiona SOLO WASH - kitul de spalare individuala a masinii fara apa cu o reducere de 20%. Mai multe informatii pe www.SpalareInParcare.ro

Locul desfasurarii: World Trade Plaza - Pullman Hotel

Organizator: WTC Bucuresti si Clubul Vehiculelor de Epoca

Perioda: 10 iunie (Joi) – 13 iunie (Duminica)

World Trade Center Bucuresti si Clubul Vehiculelor de Epoca organizeaza in perioada 10 - 13 Iunie 2010 la World Trade Plaza - Pullman Hotel, editia inaugurala a unui eveniment special “Bucharest Classic Car Show” manifestare care isi propune sa prezinte cunoscatorilor in domeniu si publicului larg peste 50 de modele de automobile de epoca aflate in colectii particulare si sa reuneasca principalele cluburi de specialitate, firme de restaurare si colectionari.

Colectionarii, pasionatii si publicul larg, vor putea admira modele ca Ford T Speedster- 1912, Ford A-1928, Plymouth-1938, Buick Century 8 -1938, Aero-1936, Mercedes 230-1940, Lincoln Continental -1963 si cu sprijinul Oldtimer Studio vor fi expuse masini de curse, obiecte de colectie ce tin de segmentul auto dar si de decor : statie de benzina vintage, atelier de restaurari auto cu demo, numere auto vechi, ceasuri de bord, anvelope vechi, etc. Totodata vor fi organizate demonstratii auto.

Programul cadru
Joi 10 iunie
Ora 12.00: Deschidere expozitiei
Ora 18.30 deschiderea oficiala

Vineri 11 iunie
Program expozitie intre orele 10 si 18.

Sambata 12 iunie
Program expozitie intre orele 10 si 18.
Ora 12 : Parada oficiala
Duminica 13 iunie
Program expozitie intre orele 10 si 16.

Spatiul de expunere este cupola World Trade Plaza aflata la interiorul World Trade Center, dar si parcajul din fata intrarii World Trade Center.

Va asteptam!www.SpalareInParcare.ro

Despre SPALARE IN PARCARE

http://campionat-de-bowling.blogspot.com/

Participare: Intrare libera