Apartamente de vis la Sinaia (Izvorul Dorului)

BUCURESTI - 22 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Constructii

Pana sfarsitul anului se va finaliza proiectul unui complex de apartamente aflat in constructie la Sinaia (Izvorul Dorului, la iesirea catre Targoviste).

“Ansamblul de apartamente este situat intr-o zona linistita si ambient natural inconjurat de versanti impaduriti, cu un peisaj superb si spatiu verde amenajat cu acces spre Paraul Izvorul Dorului”, spune Mattew Waller, coordonatorul proiectului.

Sunt asigurate conditii de confort la un nivel de calitate ce se poate adresa celor mai exigenti clienti. In plus, sunt apartamente diverse ca marime, cu spatii generoase, la preturi extreme de atractive. Accesul se face foarte usor in garajele amenajate la demisol si subsol.

Ansamblul este compus din doua blocuri, cuprinde in total 64 de apartamente, cu un design atragator, are dotari dintre cele mai moderne si este echipat cu doua lifturi.

Apartamentele sunt finisate cu materiale de cea mai buna calitate si beneficiaza de dotari moderne (centrala termica proprie, bucatarie mobilata cu cuptor electric, plita cu gaz si hota). Sunt asigurate functiuni anexe (garaje, boxe, spatii tehice). Locuri pravazute pentru dotarile electrocasnice (frigider, masina de splat rife si vase). Instalatii sanitare complet echipate. Sistem de alarma cu sensor de fum, gaz, antiinghet. Interfon cu deschidere intrare in bloc. Tamplarie exterioara termopan.

Suntem convinsi, afirma Mattew Waller, ca ansamblul Izvorul Dorului va atrage numerosi clienti dornici sa achizitioneze un apartament intr-o zona foarte linistita, un loc minunat, unde sa se poata bucura de ceea ce le poate oferi o statiune de munte. Nu trebuie decat sa se acceseze www.izvoruldorului.ro.

Despre Special Media

Special Media, infiintata in 1999, activitati de PR, promotie, publicitate
Victor Macri, director general, str. Stirbei Voda nr.150, sector 1, Bucurest, tel 0722 456 811, fax. 312 41 99
vmacri@specialmedia.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/special-media/apartamente-de-vis-la-sinaia-izvorul-dorului