Asseco SEE (Romania) la “Provision Security Days”

BUCURESTI - 10 iunie 2010

Comunicat tip General in IT&C

“Provision Security Days” a fost un eveniment special pentru clienţii şi partenerii Provision in cadrul caruia au fost prezentate ultimele noutati in domeniul securitatii informatiei. Evenimentul s-a desfasurat in statiunea Olimp (4-6 iunie 2010).

Asseco SEE (Romania)  la  “Provision Security Days”

“Provision este un important distribuitor specializat de solutii IT si servicii profesionale adresate companiilor private si sectorului public din Romania. Ca integrator de sisteme, solutii si servicii IT, Asseco SEE este o companie interesata sa ofere clientilor sai, actuali si potentiali, si solutii performance de securitate care sa raspunda la cerintele de protejare a datelor, riposta la atacurile informatice si raspuns la incidente, probleme de maxima actualitate. Securitate inainte de toate poate fi sloganul prezentului in lumea IT. Speram sa dezvoltam colaborarea cu Provision”, a declarat un oficial al firmei.

Despre Special Media

Asseco SEE (Romania) este rezultatul unui proces de achizitii si fuziuni care a inceput in anul 2007, cand grupul polonez Asseco (unul din cele mai mari din Europa) a achizitionat companiile Net Consulting si FIBa Software, care au fuzionat incepand de la 1 ianuarie 2010 sub denumirea de Asseco SEE srl. In decembrie 2009, grupul Asseco South Eastern Europe a mai achizitionat inca o companie romaneasca, Probass, specializata in dezvoltarea de solutii pentru sectorul financiar-bancar, care se afla in prezent in proces de fuziune cu Asseco SEE.
Asseco SEE srl, str. Stirbei Voda, nr.150, sector 1, Bucuresti, tel. 2064500
contact@asseco-see.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/special-media/asseco-see-romania-la-provision-security-days