Comunicat Calin Tatomir

BUCURESTI - 18 septembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Proprietarul 'Cabinetului Calin Tatomir' (CCT), domnul Calin Tatomir, a luat decizia de a vinde actiunile CCT, la valoarea nominala, catre domnul Varujan Pambuccian, intr-un mod similar operatiunii de 'trust' din legislatia anglo-saxona. Vanzarea actiunilor companiei este necesara deoarece, din data de 15 octombrie 2008, domnul Calin Tatomir va ocupa pozitia de Director General al Microsoft Romania. In acest fel Calin Tatomir a dorit sa preintampine situatia de a se afla intr-un conflict de interese.

Calin Tatomir: „Am cautat un om in care sa am incredere, care sa fie neutru fata de tehnologie si fata de piata si, nu in ultimul rand, un om care sa aiba o vizibilitate deja creata in piata din Romania. Varujan Pambuccian inglobeaza toate aceste calitati'.

Varujan Pambuccian: „Datorita faptului ca operatiunea este una similara cu cea de „trust' nu ma voi implica in managementul companiei. De aceea, atat eu, cat si Calin, am decis ca administrarea companiei sa se realizeze de catre Mihai Petrov, in calitate de administrator si director general. Dincolo de buna functionare a companiei, imi propun sa cresc reputatia sa prin mentinerea profesionalismului, a independentei si neutralitatii fata de tehnologie si mediul de afaceri. Singura abatere de la neutralitate consta in faptul ca, din acest moment, relatia directa sau indirecta cu Microsoft inceteaza'.

Noul director general, Mihai Petrov: „Este o onoare sa fiu numit director general la o companie de talia Cabinetului Calin Tatomir si in acelasi timp o provocare profesionala. Misiunea mea este de a consolida pozitia companiei pe piata in domeniile curente de activitate, precum si de a deschide noi linii de business.'

Dl. Mihai Petrov are peste 10 ani de experienta in domeniul IT (PC Net, Gecad) si este consultant in cadrul Cabinetului Calin Tatomir din anul 2004.

Despre Special Media

Special Media este o firma specializata in activitati PR, care functioneaza din 1999. Clientii sunt firme IT romanesti si straine.
Speial Media, Victor Macri, director general, str. Stirbei Voda, nr.150, Bucuresti, 2064599, 3124199
vmacri@specialmedia.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/special-media/comunicat-calin-tatomir