Dell certifica Asseco South Eastern Europe ca partener important

BUCURESTI - 30 aprilie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Michael Collins, General manager, Dell Emerging Markets Commercial – EMEA, a comunicat ca Dell a acordat grupului regional Asseco South Eastern Europe statutul de “Certified Enterprise Architecture Partner”, in cadrul programului PartnerDirect.

Dell certifica Asseco South Eastern Europe ca  partener important

“Consideram ca certificarea grupului regional Asseco South Eastern Europe ca important partener al Dell se inscrie in strategia noastra de dezvoltarea colaborarii cu cei mai importanti producatori IT la nivel mondial, ca o garantie a calitatii si performantei produselor si solutiilor pe care le promovam”, a declarat un oficial al Asseco SEE (Romania). Dell este unul din cei mai importanti lideri de piata. Aceasta certificare reprezinta si o recunoastere a performantelor comerciale si tehnice obtinute de ASEE in parteneriatul cu Dell”.

Asseco SEE (Romania) detine si certificarea tehnica “Dell hardware support”.

Despre Special Media

Asseco South Eastern Europe (detinut de grupul polonez Asseco) este un grup regional care opereaza in 11 tari, cu aproape 900 de angajati si un volum de afaceri de aprox. 100 mil. euro, detinand competente solide in integrarea de sisteme si servicii IT pentru administratia publica, telecom, sanatate, educatie, media si furnizarea de solutii pentru domeniul bancar

Asseco SEE (Romania) este rezultatul unui proces de achizitii si fuziuni care a inceput in anul 2007, cand grupul polonez Asseco (unul din cele mai mari din Europa) a achizitionat companiile Net Consulting (integrator de sisteme, printre primele firme IT din Romania, care a activat in cadrul grupului SCOP de la infiintarea acestuia in 1990 si sub denumirea de Net Consulting in perioada 1994 - 2009) si FIBa Software (furnizor de solutii bancare, care a functionat din 1997), care au fuzionat incepand de la 1 ianuarie 2010 sub denumirea de Asseco SEE srl. In decembrie 2009, grupul Asseco South Eastern Europe a mai achizitionat inca o companie romaneasca, Probass, specializata in dezvoltarea de solutii pentru sectorul financiar-bancar, care se afla in prezent in proces de fuziune cu Asseco SEE.
Asseco SEE (Romania), str. Stirbei Voda, nr.150, sector 1, Bucuresti, tel. 2064500
contact@asseco-see.ro