Endava intră pe piaţa de Digital Media printr-un contract semnat cu IMG, cel mai mare grup internaţional de sport, media şi entertainment

BUCURESTI - 30 martie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Endava, compania de servicii IT cu centre de dezvoltare software şi suport tehnic în Marea Britanie, România şi Moldova, şi IMG Worldwide, cel mai mare grup internaţional de sport, media şi entertainment, au anunţat semnarea unui contract pe mai mulţi ani. Endava va coordona serviciile de suport şi mentenanţă pentru website-uri cu un trafic de peste 1 miliard de afişări pe an administrate de IMG Digital Website Services.

Endava are realizări deosebite în proiectarea, dezvoltarea, implementarea şi managementul sistemelor critice de business pentru unele din cele mai mari companii din lume din domeniile: servicii financiare, telecomunicaţii, media şi servicii profesionale, fiind aleasă ca partener de către IMG în urma unui process de selecţie îndelungat. În cadrul acestui contract, nu numai activitatea dar şi mulţi dintre membrii echipei de producţie şi dezvoltare a IMG Digital Media au fost preluaţi de Endava şi vor continua să lucreze pentru clienţii existenţi.

Carmi Zlotnik, Head of Global Media Operations IMG Media, a declarat: “Endava poate asigura un nivel de competenţe tehnice şi investiţii de care să beneficieze IMG şi clienţii noştri. IMG urmăreşte obţinerea unor costuri variabile, iar Endava este în măsură să asigure din start acest lucru. Suntem 100% siguri că acest parteneriat va avea un impact pozitiv asupra clienţilor actuali şi respectiv ne pune într-o poziţie mai bună pentru a ne mări portofoliul de clienţi în viitor.”

John Cotterell, CEO Endava, a declarat: “Acest contract cu IMG confirmă intenţia noastră de a investi în servicii pentru digital media. Având o echipă de profesionişti cu competenţe tehnice pentru acest domeniu, Endava este ideal plasată pentru a furniza servicii de ultimă generaţie, personalizate şi în condiţii de costuri avantajoase.”

Marian V. Popa – Managing Director Endava Eastern Europe a precizat: “Serviciile furnizate către IMG vor fi asigurate din mai multe locaţii din Europa de Est şi Europa de Vest, astfel încât să punem în valoare potenţialul modelului nostru de livrare combinat, bazat pe utilizarea expertizei şi capabilităţilor tehnice din locaţiile noastre din Est şi Vest. Serviciile de digital media pentru gestionarea website-urilor vor completa oferta noastră actuală pentru clienţii din România şi Moldova.”

Despre IMG Sports Media
IMG Sports Media este divizie a IMG Worldwide, cel mai mare producător şi distribuitor de programe sport. IMG Sports Media produce peste 8.000 ore de program de televiziune, radio, conţinut online şi pentru telefoane mobile pentru aproximativ 240 categorii sportive, incluzând golf, fotbal, tenis, cricket, ciclism, motor sport şi arte marţiale. IMG Sports Media gestionează drepturile de difuzare pentru multe dintre cele mai importante evenimente sportive din lume şi administrează cea mai mare arhivă din domeniul sportiv de peste 250.000 ore de filmare.

Pentru mai multe informaţii despre IMG accesaţi www.imgworld.comDespre Endava

Endava este o companie de servicii IT profesionale cu peste 500 de angajaţi şi operaţiuni în Europa, având sediul central la Londra şi centre de dezvoltare şi suport în Marea Britanie, România şi R. Moldova.

Modelul de business Endava se bazează pe expertiză de business specifică, un model de livrări flexibil care foloseşte combinaţia optimă de resurse IT, respectiv o prezenţă pan-europeană care oferă acces la cei mai buni specialişti IT din Europa de Est şi Europa de Vest. Endava are capabilităţi pentru a asigura suport clienţilor pe parcursul întregului ciclu de viaţă IT printr-o ofertă competitivă de servicii, alături de un set de modele contractuale şi o alternativă valoroasă de Nearshore outsourcing, care permit clienţilor să soluţioneze problemele de business într-un mod flexibil şi cu costuri reduse.

Despre Special Media

Endava este un furnizor specializat de servicii IT şi soluţii IT de business pentru domeniile: servicii financiare, telecomunicaţii, media, sport şi servicii profesionale, având experienţă în proiectarea, implementarea şi managementul unor sisteme critice de business pentru unele din cele mai mari companii din lume
Pentru mai multe informaţii despre Endava accesaţi www.endava.com
Pentru detalii vă rugăm să ne contactaţi: Oana Bunău, oana.bunau@endava.com sau 0744614154


oana.bunau@endava.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/special-media/endava-intra-pe-piata-de-digital-media-printr-un-contract-semnat-cu-img-cel-mai-mare-grup-international-de-sport-media-si-entertainment