Expozitie Valentin Popa la Bucuresti

BUCURESTI - 10 aprilie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Graficianul Valentin Popa, renumit artist plastic originar din Romania, expune la Bucuresti

Expozitia gravorului Valentin Popa se deschide la Bucuresti.


Valentin Popa este recunoscut ca unul din cei mai proeminenti gravori la nivel international. Tabilit de multi ani la Paris. A lucrat alaturi de mari maestri ai artei plastice. Ion Ratiu l-a sprijint atunci cand era un emigrant necunoscut si l-a introdus in lumea selecta a marilor editori de arta din Paris, prin care s-a apropiat de Dali si Miro. A frecventat cercurile artistice ale Parisului, unde i-a cunoscut pe Cioran si Eliade.

Valentin Popa a desfasuarat o intensa activitate artistica, participand la expozitii, personale si de grup, la Paris, New York, Barcelona, Florenta, Hamburg, Tokio, Milano, Cracovia. S.a.

Expozitia Valentin Popa este vernisata la Bucuresti, la 16 aprilie, la orele 18.00, la Academia Romana, Cabinetul de Stampe, Calea Victoriei, nr. 125.

Vom avea privilegiul de a putea admira opera unui mare artisti de origine romana, a carui opera de exceptie a cucerit lumea.

Despre Special Media

Special Media este firma specializata in activitati de PR, functionan din 1999. A organizat numaroase activitati de promovare pentru companii cunoscute din domeniul IT.
Special Media, Victor macri, director general, Stirbei Voda 150, 0722 456 811, fax. 312 41 99
vmacri@specialmedia.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/special-media/expozitie-valentin-popa-la-bucuresti