Fujitsu Technology Solutions certifica Asseco SEE (Romania)

BUCURESTI - 18 mai 2010

Comunicat tip General in IT&C

Departamentul de Service al Asseco SEE (Romania) a primit certificari tehnice din partea
Fujitsu Technology Solutions pentru inia de servere PRIMERGY in urma unui program special de training la Fujitsu Corporate Academy (Augsburg, Germany):

•PRIMERGY Entry Service - Certified Primergy Support Enginner

•PRIMERGY Midrange Service - Certified Primergy Senior Support Engineer

Fujitsu Technology Solutions  certifica Asseco SEE (Romania)

Dirk Thiele, Head of Corporate Training Academy, Fujitsu Tehnology Solutions: „Asseco SEE Romania a parcurs un program complex de pregatire, fiind certificata sa furnizeze componente, mentenanta si asigurarea garantiei pentru produsele Fujitsu PRIMERGY (1-and 2-way servers; 4-way servers; Blade servers).

Asseco SEE (Romania) detine certificarea Fujitsu Technology Solutions – Corporate Partner.

Despre Special Media

Asseco SEE (Romania) este rezultatul unui proces de achizitii si fuziuni care a inceput in anul 2007, cand grupul polonez Asseco (unul din cele mai mari din Europa) a achizitionat companiile Net Consulting (integrator de sisteme, printre primele firme IT din Romania, care a activat in cadrul grupului SCOP de la infiintarea acestuia in 1990 si sub denumirea de Net Consulting in perioada 1994 - 2009) si FIBa Software (furnizor de solutii bancare, care a functionat din 1997), care au fuzionat incepand de la 1 ianuarie 2010 sub denumirea de Asseco SEE srl. In decembrie 2009, grupul Asseco South Eastern Europe a mai achizitionat inca o companie romaneasca, Probass, specializata in dezvoltarea de solutii pentru sectorul financiar-bancar, care se afla in prezent in proces de fuziune cu Asseco SEE.

Asseco South Eastern Europe (detinut de grupul polonez Asseco) este un grup regional care opereaza in 11 tari, cu aproape 900 de angajati si un volum de afaceri de aprox. 100 mil. euro, detinand competente solide in integrarea de sisteme si servicii IT pentru administratia publica, telecom, sanatate, educatie, media si furnizarea de solutii pentru domeniul bancar
Asseco SEE Romania, str. Stirbei Voda, nr.150, sector 1, Bucuresti
contact@asseco-see.ro