Special Media: Profesionalism. Experienta. Servicii de calitate.

BUCURESTI - 4 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate

Special Media implineste anul viitor 14 ani de la infiintare. In realitate, activitatea mea de PR, comunicare, promovare imagine desfasurata in indistria IT (si nu numai) din Romania, este mai indelungata, fiind inceputa in 1990”, spune Victor Macri, directorul general al companiei.

logo Special Media

logo Special Media

 Special Media implineste anul viitor 14 ani de la infiintare. In realitate, activitatea mea de PR, comunicare, promovare imagine desfasurata in indistria IT (si nu numai) din Romania, este mai indelungata, fiind inceputa in 1990 

Victor Macri, Director General Special Media

“Intai a fost firma SCOP, infiintata de un grup de tineri entuziasti, care se numara si astazi printre cei mai importanti manageri, conducand firme care sunt in continuare printre cei mai importanti jucatori pe piata. Din SCOP aveau sa se desprinda in 1993-1994, la inceput trei companii: Matrix Business (astazi MB Distribution, dedicata initial distributiei de imprimante EPSON), Scop Computers, (distribuitor) si Net Consulting, integrator de sisteme IT (unde am fost 15 ani coordonatorul activitatilor de promovare si de care ma leaga multe lucruri desoebite, nu numai in plan profesional).

In anii de pionierat ai pietei IT din Romania, Special Media a participat la lansarea in Romania a multor vendori internationali, in primul rand Compaq si EPSON, alaturi de multe alte companii care au vazut in Romania o piata cu un potential ridicat: Novell, Everex, Western Dgitial, Summagraphics, 3Com, Tally, Borland, APC, Omikron. “Am avut prilejul (si privilegiul) de a desfasura activitati ce fac parte din profilul firmei (PR, comunicare media, promovare imagine) si cu alte mari companii, precum Microsoft, Siveco, Fujitsu”, declara Victor Macri.

In anul 2007, s-a participat la lansarea in Romania a companiei Asseco SEE, care este rezultatul unui process de achizitii si fuziuni realizat de grupul polonez Asseco, unul din cele mai mari companii IT din Europa, in urma caruia firmele romanesti Net Consulting, FIBA Software si Probass au devenit o singura unitate de business, parte a grupului regional Asseco South Eastern Europe, operational in 12 tari din zona Balcanilor.

De-a lungul anilor, au fost zeci de evenimente (conferinte de presa si seminarii), sute de articole si materiale in presa, mii de aparitii in media.

In ce priveste evenimentele, in ultimii ani Special Media a coordonat organizarea unor manifestari diverse la care au participat companii IT importante: Asseco SEE (Romania, Croatia, Serbia, Turcia), HP, Microsoft, Dell, Initiative Intelligence, Fujitsu, NetApp, VMware, EMC. La toate aceste evenimente compania a conceput materiale de presa, articole si comunicate, care au asigurat mediatizarea lor intensa in zona de business vizata. Firma detine relatii solide in zona media, cu precadere in cea dedicata domeniilor IT si financiar-bancar, care asigura o acoperire, expunere si vizibilitate benefice pentru promovarea imaginii companiilor care apeleaza la serviciile sale.

CLUB IT&C este cel mai important partener media de multi ani”, afirma Victor Macri.

La solicitarea unor clienti, in ultimul timp compania s-a specializat si pe realizarea de evaluari ale pietei IT, dar si pentru alte domenii (economic si bancar, mai ales), utile partenerilor nostri pentru a avea o imagine despre evolutiile din Romania si din necesitatea fundamentarii strategiilor de dezvoltare.

Astfel Special Media, dupa mai bine de 14 ani de activitate pe piata din Romania, este capabila sa ofere servicii multiple, de calitate, de natura sa ajute firmele partenere sa devina mai cunoscute si deci mai de succes.

www.specialmedia.ro

https://www.facebook.com/specialmediapr

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/special-media/special-media-profesionalism-experienta-servicii-de-calitate