De ziua Romaniei lansam un nou brand romanesc !

BUCURESTI - 1 decembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, HoReCa, Retail

Producatorul roman MEITAV EUROPA lanseaza brandul “SPECIAL“ , un brand care pune in prim plan omul in echilibru cu natura, oferind mai multa calitate si imbunatatind viata romanilor.

logo brand SPECIAL

logo brand SPECIAL

 Ne bucuram sa lansam brandul SPECIAL de Ziua Nationala a Romaniei pentru ca produsele noastre sunt realizate in Romania cu scopul de a oferi mai multa calitate romanilor. Vrem ca oamenii sa redescopere bucuria de a proteja natura prin grija fata de reciclare si ne implicam activ in a gasi solutii inovative pentru a le imbunatati viata prin fiecare produs pe care il gandim.  

Madalina Dorobantu - Administrator Meitav Europa

Rezultat in urma a peste zece ani de experienta in domeniul reciclarii de materiale plastice, si bazat pe o tehnologie performanta in domeniul prelucrarii polietilenei, polipropilenei, si hartiei,  brandul SPECIAL ofera prin eticheta sa verde adevarata garantie a protectiei mediului oferind produse utile care imbunatatesc afacerile si vietile romanilor.  Impreuna cu partenerii de la compania israeliana MEITAV  si agentia de branding NEW ELITE,  compania MEITAV EUROPA a creat  un brand special pentru romani,  compus din patru game de produse principale:

SPECIAL -PRODUSE DE UNICA FOLOSINTA

Poti fi prietenul naturii folosind produse 100% reciclabile. Eticheta verde ofera  produse de unica folosinta pentru servit masa ( platouri, farfurii, tacamuri, caserole de diverse dimeniuni, pahare cu capacitati diferite ). Nu veti face diferenta dintre produsele de unica folosinta marca  SPECIAL si un set de farfurii de portelan pe care le folositi in fiecare zi. Castigati timp, nu este nevoie sa le mai spalati consumand timp si energie, le puteti folosi la picnic, petreceri dar si in viata de zi cu zi in cazul in care sunteti ocupati. Afacerile de tip fast food sau restaurantele beneficiaza de asemenea  de plusul de calitate oferite de SPECIAL.

SPECIAL -PRODUSE DIN NYLON

Nylonul iti coloreaza viata si iti ofera o senztie de siguranta prin calitatile sale superioare  fiind un  material care poate fi reciclat. Calitatea superioara este asigurata de un nivel maxim de rezistenta fizica si termo utila pentru produsele alimentare si pentru catering.  Meitav Europa produce si vinde: pahare de nylon, pungi de plastic, saci menajeri,  folii pentru ambalaje alimentare,  toate produsele fiind reciclabile, viu colorate si bineinteles special create pentru a fi reciclate ulterior.

SPECIAL -PRODUSE DIN HARTIE

Produsele din hartie reciclata sunt fabricate 100%  din celuloza si bineinteles pot fi reciclate la randul lor. SPECIAL ofera garantia etichetei verzi pentru servetele de masa reciclabile,role hartie igienica role prosoape din hartie, rola hartie igienica de tip compact. Hartia produsa sub brandul SPECIAL va ofera o reala economie de costuri printr-o cantitate mai mare la un pret avantajos atat pentru uz casnic cat si pentru uz industrial.

SPECIAL -PRODUSE DIN BAMBUS SI TRESTIE DE ZAHAR

Ca o noutate imbucuratoare pentru Romania, acum sunt disponibile produse de unica folosinta din bambus si trestie de zahar 100% naturale care pastreaza intacta calitatea mancarii si sunt hipoalergenice fiind recomandate persoanelor cu grija fata de sanatate sau copiilor.

Meitav Europa isi propune ca printr-o viziune de piata performanta si o tehnologie a reciclarii moderna sa pastreze ceea ce este traditional in Romania : echilibrul natura - om in beneficiul amandorura.

Despre SPECIAL

SPECIAL GREEN LABEL este un brand care pune omul si natura in prim plan si prin care compania Meitav Europa doreste sa ofere consumatorilor sai promisiunea calitatii si mai ales mesajul ca sunt speciali. Rezultat in urma a peste zece ani de experienta in domeniul reciclarii, SPECIAL GREEN LABEL ofera prin eticheta sa verde adevarata garantie a protectiei mediului natural oferind produse utile care imbunatatesc afacerile si vietile romanilor.