RALIUL FEMINA A-CAR

Locul desfasurarii: Satu MAre / Piaţa Libertăţii, pe carosabilul şi în parcarea din faţa Catedralei Romano-Catolice, http://www.a-car.ro

Organizator: A-CAR Romania, GERBOG, ANA-CPECA

RALIUL FEMINA A-CAR

Organizatorii pregătesc un nou eveniment automobilistic, de data aceasta adresat reprezentantelor sexului frumos deţinătoare ale permisului de conducere auto care, într-un miniconcurs de îndemânare auto  îşi pot dovedi curajul şi tenacitatea pe un traseu special amenajat.

Raliul Femina A-CAR va avea loc în data de 5 martie 2010, între orele 12.00-16.00 în Satu Mare, Piaţa Libertăţii, pe carosabilul şi în parcarea din faţa Catedralei Romano-Catolice. Înscrierea în concurs este gratuită şi este posibilă pe baza permisului de conducere.

Derularea concursului: după o manşă de recunoaştere, concurentele vor avea posibilitatea de a parcurge traseul de două ori şi într-o manşă „joker”, folosind ca maşină de concurs noul Chevrolet Spark, pusă la dispoziţia şoferiţelor de Chevrolet West Satu Mare.

Şoferiţele sunt aşteptate şi de această dată cu premii valoroase, ele fiind:

  • Locul I-II-III: abonamente nelimitate PrimaGym
  • Locul I: un set de anvelope de vară, oferit de GerBog
  • cele mai îndemânatice şoferiţe vor primi pachete de asistenţă rutieră A-CAR
  • ca şi în anii precedenţi, fiecare concurentă va fi premiată de Chevrolet West
  • Spectatorii vor fi şi ei răsplătiţi cu mici surprize din partea organizatorilor.

Totodată, organizatorii lansează o provocare reprezentantelor presei: în cadrul concursului vom desemna si vom premia cea mai rapidă şoferiţă-jurnalistă la volanul noului Chevrolet Spark.

Înscrierile se pot face la faţa locului, între orele 11.00-13.00, se recomandă preînscriere la adresa hello@autosportclub.ro, organizatorii vă stau la dispoziţie pe nr de tel. 0745-616812

Despre SPEED RACING

Clubul SPEED RACING este o structură sportivă cu personalitate juridică de drept privat, neguvernamentală, independentă, apolitică, înfiinţată în baza Legii 69/2000 – Legea Educaţiei Fizice şi a Sportului. Clubul promovează sporturile cu motor ( auto şi moto) la nivel de performanţă. Conducerea SPEED RACING a decis să adopte strategia de club profesionist care va susţine piloţii cei mai talentaţi în competiţiile naţionale şi internaţionale dar şi promovarea tinerelor talente în lumea sportului automobilistic. Activitatea clubului respectă statutele şi regulamentele federaţiilor naţionale şi internaţionale de specialitate.

Confirmare pana la data: 5 martie 2011

Participare: Intrare libera

Taguri: automoto8 martieprimavaraA-carGerbogANAFeminapresa
Sponsori eveniment:
  • A-CAR Romania A-CAR Romania