RĂZVAN IRIMESCU şi SEBASTIAN BODEA reprezentând POLARIS SPEED RACING ROMÂNIA pe podiumul învingătorilor

Timisoara - 2 iunie 2008

Comunicat tip General in Sport

In perioada 28 - 31.05.2008 a avut loc la Timisoara prima etapa din campionatul national Tot Teren 2008

RĂZVAN IRIMESCU şi SEBASTIAN BODEA reprezentând POLARIS SPEED RACING ROMÂNIA pe podiumul învingătorilorParticiparea la prima etapă a campionatului naţional Tot Teren al României, Banat Rally Raid, etapă desfăşurată la Timişoara în perioada 28-31 mai 2008 a însemnat un nou succes pentru echipa POLARIS SPEED RACING ROMÂNIA, susţinută de către 2Actives, Banat Nova şi Bega Grup. La această etapă dificilă, după aproximativ 1000 km de probă specială, desfăşurată pe drumuri forestiere şi macadamuri, cu o reprezentare semnificativă, Polaris Speed Racing România a luat startul cu: 5 sportivi la clasa Quad ( RĂZVAN IRIMESCU, SEBASTIAN BODEA, ALEX PAULINER, PAUL LUPĂU şi ADRIAN DIB; 1 sportiv la clasa ATV ( ALIN TIUCĂ) şi un echipaj auto(OVIDIU DOMIDE şi DANIEL NISTOR).
După o întrecere dificilă în care a fost pusă la încercare tenacitatea şi priceperea piloţilor dar şi performanţa vehicolelor, RĂZVAN IRIMESCU (multiplu campion naţional şi participant de senzaţie la Dakar Series- Central Europe Rally 2008) a reuşit să câştige premiul cel mare atât la clasa Quad cât şi în clasamentul general. Locul 2 la aceleaşi categorii a fost câştigat de către SEBASTIAN BODEA (multiplu premiant al sportului motorizat românesc). Ambii sportivi au concurat pe un Polaris Outlow 525.

Cu toate că ghinionul tehnic ne-a însoţit şi de data aceasta, echipajul Domide - Nistor ( Nissan Patrol) fiind nevoit să părăsească competiţia, iar pilotul Alin Tiucă a suferit un accident uşor pe una din etapele de legătură, Polaris Speed Racing are motive de bucurie şi în acelaşi timp motivaţie pentru a reuşi mai multe la următoarea etapă ce se va desfăşura la Baia Mare (Eurocarpatica Baja) în perioada 27 -29 iunie.

Despre SPEED RACING

CS. POLARIS SPEED RACING ROMANIA
Becicherecul mic, nr. 829, Timis
ramonamaris@yahoo.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/speed-racing/razvan-irimescu-si-sebastian-bodea-reprezentand-polaris-speed-racing-romania-pe-podiumul-invingatorilor