Speedwell a demarat lucrările de construcție pentru clădirea 2 din proiectul rezidențial THE IVY, localizat în Băneasa, București

BUCURESTI - 24 august 2021

Comunicat tip General in Imobiliare

Live site

Au început lucrările de construcție pentru clădirea 2 THE IVY, parte din faza 1 a proiectului, dezvoltat de Speedwell pe strada Jandarmeriei. Prima fază a ansamblului cuprinde 2 clădiri și un total de 228 de apartamente.

The Ivy - santier

The Ivy - santier

 În timp ce prima clădire deja a căpătat contur, suntem bucuroși să anunțăm începerea lucrărilor de construcție pentru cea de-a doua clădire, cu un nou stoc de apartamente disponibil pentru clienții noștri. Faptul că am atins pragul de vânzări de 75%, pentru apartamentele din Clădirea 1, este un alt motiv de bucurie. Ne bucură să vedem că proiectele noastre sunt primite cu entuziasm de viitorii rezidenți și așteptăm cu nerăbdare momentul în care THE IVY va prinde viață. 

declară Octavian Matache, Commercial Director Speedwell

După atingerea pragului de vânzări de 75% pentru apartamentele din Clădirea 1, Speedwell a demarat lucrările de construcție pentru cea de-a doua clădire, parte din THE IVY – Faza 1.

Proiectul THE IVY beneficiază de o locație excelentă, fiind situat pe Strada Jandarmeriei. Acesta va include un total de 800 apartamente. Cu un regim de înălțime de P + 6 și un design modern, ansamblul oferă numeroase avantaje viitorilor rezidenți. Aceștia vor putea alege dintre o varietate de unități rezidențiale spațioase, de la studiouri, până la apartamente de 2, 3 și 4 camere, dar și penthouse-uri.

Conceput pentru un stil de viață modern, THE IVY oferă facilități precum restaurant, grădiniță, club de fitness cu piscină și magazin de proximitate. Proiectul este locul potrivit pentru crearea și dezvoltarea organică a unei comunități. Astfel, include alei pietonale, piste de bicicletă, o curte interioară cu grădină și alte zone comune.

Ansamblul constă în 10 clădiri construite în patru faze. Mai mult, conceptul THE IVY a fost creat pentru a obține o certificare BREEAM Excellent și vine în sprijinul stării de bine și sănătății locuitorilor prin clădiri sustenabile și protejarea resurselor naturale. Sustenabilitatea este unul dintre obiectivele principale ale companiei Speedwell și un angajament luat prin fiecare proiect dezvoltat.

THE IVY face parte dintr-un ansamblu de tip mixed-use, având în vedere dezvoltarea proiectului de spații de birouri clasa A, MIRO, la o distanță de câteva minute de mers pe jos de proiectul rezidențial. Acest lucru de datorează faptului că Speedwell își construiește proiectele având la bază conceptul Transit Oriented Development, pentru a crea un echilibru mai bun între viața personală și cea profesională, dar și o calitate mai mare a vieții.

În timp ce prima clădire deja a căpătat contur, suntem bucuroși să anunțăm începerea lucrărilor de construcție pentru cea de-a doua clădire, cu un nou stoc de apartamente disponibil pentru clienții noștri. Faptul că am atins pragul de vânzări de 75%, pentru apartamentele din Clădirea 1, este  un alt motiv de bucurie. Ne bucură să vedem că proiectele noastre sunt primite cu entuziasm de viitorii rezidenți și așteptăm cu nerăbdare momentul în care THE IVY va prinde viață și va deveni un loc în care o nouă comunitate va beneficia de un stil de viață îmbunătățit.” declară Octavian Matache, Commercial Director la Speedwell.

 

Despre Speedwell

Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând Record Park în Cluj-Napoca, Triama Residence, The Ivy, Miro și SpacePlus în București, Paltim în Timișoara și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea.